Herečka Anne Hathaway: Proč nesnáší svoje jméno? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Herečka Anne Hathaway: Proč nesnáší svoje jméno?

Anne Hathaway
Anne Hathaway (foto ara)

Možná si pomyslíte, že je to jen banalita. Ne tak pro Anne Hathawayovou (38, Interstellar), která nemůže vystát svoje jméno! Práskla to na sebe v online epizodě The Tonight Show s bavičem Jimmy Fallonem (46).

Právě ten americkou herečku uvedl jako Anne. Ta ho ale hned »opravila«. „Říkejte mi Annie, platí to pro všechny. Moc vás prosím,“ sdělila publiku, načež vysvětlila i důvody, proč svoje jméno nemusí. Za vše může její matka Kate! „Jenom ona mi říká Anne, a to pouze v případě, kdy je na mě fakt naštvaná. Takže kdykoliv mě tak někdo osloví, čekám, že na mě začne řvát!“ popsala herečka své trable. „Vážně mě radši oslovujte Annie, během natáčení mi říkají i paní H nebo Hath... cokoliv, jen ne Anne,“ dodává.



Přečtěte si
aha-aha
15. 1. 2021 • 08:39

Není to jen banalita. Byla jsem v podobné situaci a nakonec jsem si jméno úředně změnila a jsem spokojená, že jsem se toho jména zbavila. Totéž by měla udělat tato herečka a bude mít jednou pro vždy klid.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.