To je hrůza! “23 mrtvých po podání vakcíny proti COVID!”, hlásí Norsko jako první země Evropy. Stejnou vakcínou se očkuje i v České republice… Kolik mrtvých již u nás – a na co umírají?

Po podání vakcíny Pfizer / BioNTech proti COVID-19 zemřelo v Norsku za několik dní nejméně 23 lidí. Ve všech případech jde o osoby starší 80 let. Norsko je jednou z prvních zemí, které začaly očkovat občany (před koncem loňského roku), počínaje domovy pro seniory.


Sdílej tento článek, zlepšíš svět! Redakce Arfa děkuje!



Mezi norskými občany, kteří se nechali očkovat vakcínou firmy Pfizer, 23 zemřelo. 13 úmrtí je zatím jednoznačně spojeno s vážnými vedlejšími účinky vakcinace. Norsko není členem EU (odmítlo v referendu), ale je součástí evropských struktur.

Vakcinace osob důchodového věku již začala také v České republice, a to přibližně před týdnem. Zatím ji provázejí obrovské organizační problémy a nezájem. Očkovaných prý bylo podle odhadů za cca pět dní necelý 100 tisíc, ale je to jen odhad, protože ne všechny centrální registry fungují.


Norsko varuje před riziky vakcinace

Vláda a úřady tají, kolik starších lidí po podání vakcíny v České republice zemřelo. Vzhledem k tomu, že v České republice zemře denně takřka 300 lidí 65+, lze s vysokou mírou pravděpodobnosti předpokládat, že došlo za několik dní k nejméně jednomu úmrtí občana PO očkování.


Česká masmédia se o tom však nezmiňují. Soustřeďují se na propagaci vakcín, které jsou nevyzkoušené, předražené a mohou být i nebezpečné.


loading…

Česká masmédia se především snaží propagovat nepravdivý fakt, že k žádnému dramatickému nárůstu počtu zemřelých nedošlo. Za posledních 75 let (od války) jde o hluboký průměr.

Loni však došlo k nárůstu úmrtí kvůli hysterii údajné pandemii covid v důsledku zanedbaných operací rakoviny, srdce a dalších chorob… I tak jde o dlouhodobý průměr.



“Pro osoby s nejzávažnější křehkostí (vetchost) mohou mít i relativně mírné vedlejší účinky vakcíny vážné následky. Pro ty, kteří mají stejně krátkou zbývající dobu života, může být přínos vakcíny okrajový nebo irelevantní,” uvedl ředitel Norské agentura pro léčivé přípravky Dr. Steinar Madsen a dodal:

„Na těchto číslech nevidíme nic alarmujícího. Všechna úmrtí jsou u starších a křehkých lidí se základními chorobami. “

U dalších 29 lidí, kteří nechali očkovat, se vyvinuly významné vedlejší účinky. Devět z těchto případů jsou kritické.





V této době cenzury sociálních sítí je nutno zůstat v přímém kontaktu


close
Arfa.cz: Aby ti už neunikl žádný příběh