10 hvězd, které si zahrály vedlejší role v Sexu ve městě: Od plastikové královny po supermodelku Heidi

10 hvězd, které si zahrály vedlejší role v Sexu ve městě: Od plastikové královny po supermodelku Heidi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kromě čtveřice paniček v Sexu ve městě se v seriálu objevilo mnoho jiných (dnes už) známých celebrit. Zaregistrovali jste hvězdu z Akt X nebo Max Black ze 2 Socek?

1. Jennifer Coolidge

Ve 3. díle 6. série se zjevila tato milovnice botoxu a plastik jako návrhářka vlastních, otřesných kabelek. Je škoda, že tato neobyčejně talentovaná herečka už nedostává seriózní role, ostatně i tady působila komicky.

2. Bradley Cooper

Osobitý fešák, kterého jsme naposledy obdivovali po boku Lady Gagy, si zahrál jednu známost Carrie Bradshaw, která si s tímhle krasavcem potřebovala nahnat ztracené sebevědomí poté, co vyšel článek "Svobodná a úžasná?", ve kterém ji nevykreslili příliš skvěle. 

3. Matthew McConaughey

Jeden z nejvytíženějších herců Hollywoodu se nevyhnul ani Sexu ve městě. V epizodě, kde se děvčata (bez Charlotte) vydávají do L.A., se Carrie potkává s producentem, který má přenést její sloupky na plátna kin. Tohoto fešáka ztvárnil právě Matthew McConaughey.

4. David Duchovny

V 6. sérii se Carrie setkává se svou láskou ze střední školy Jeremym v podání tohoto slavného fešáka. Vzpomínají, jak se na střední dlouho líbávali a povídali si, no tentokrát to chtěli dotáhnout do konce. 

5. Kat Dennings

Byla ještě dítě, když dostala malou roli nesnesitelné teenagerky, pro kterou pořádala Samantha oslavu ve 3. řadě seriálu. Kat Dennings si můžeme pamatovat hlavně ze sitcomu 2 Socky, kde ztvárnila servírku Max.

6. Elizabeth Banks

Známá herečka za sebou nikdy neměla žádný obrovský herecký úspěch, nicméně je mistryní malých rolí, a tak si ji můžeme pamatovat i ze Sexu ve městě, kde ztvárnila kamarádku Charlotte. Bylo to v díle, kdy Charlotte pořádala večírek pro odmítnuté partnery ve stylu co jeden zahodil, jinému se může hodit.

7. Justin Theroux

Dnes už bývalý manžel Jennifer Aniston vypadá dnes jinak, lépe, než když dostal roličku spisovatele Vaughna, krátkodobého přítele Carrie. Páru to v seriálu bohužel nevyšlo, Vaughn měl problémy v posteli, které zkrátka nechtěl řešit.

8. Lucy Liu

Jako jedna z mála si zde Lucy zahrála sebe samotnou. Objevila se ve 4. řadě po boku Samanthy, která ji nějakou dobu zastupovala. Ačkoliv vypadala jejich spolupráce slibně, po incidentu s kabelkou si Lucy musela najít nového PR manažera.

9. Heidi Klum

Carrie miluje módní přehlídky, v jednom díle se ale nečekaně objeví i v roli modelky. Celá nervózní jde na molo v kalhotkách a kabátku a zakopne. Nakonec se ale vzchopí a jde dál, po cestě si dokonce plácne s Heidi Klum, která si zahrála sebe samotnou. 

10. Timothy Olyphant

V první sérii si půvabná třicítka Carrie užila trochu té dospělácké legrace s dvacetiletým zajíčkem, kterého poznala v klubu. Tento mladík byl právě Timothy Olyphant, kterého jsme viděli například v seriálu Santa Clarita Diet nebo ve filmech Smrtonosná past či Tenkrát v Hollywoodu.