Norské úřady oznámily úmrtí 23 osob, které zemřely krátce po očkování vakcínou proti covidu-19. Odborníci z reklamy ale upozorňují na to, že norská data jsou velmi neobvyklá.

 

Hortemo pak doplnil, že velké klinické studie vakcíny Comirnaty od společností BioNTech a Pfizer nezahrnovaly pacienty s nestabilním nebo akutním onemocněním.

Příznaky ochrnutí lícního nervu zaznamenali izraelští lékaři u třinácti lidí, kteří tento týden dostali první dávku protikoronavirové vakcíny. Podle listu The Jerusalem Post je počet takových případů zřejmě vyšší.

 

Za pozitivním stanoviskem CHMP k vakcíně Comirnaty je i usilovná práce zaměstnanců Státního ústavu pro kontrolu léčiv. Podíleli se na všech jednáních a zasahovali do procesu tak, aby se k lidem dostala co nejlépe prověřená, kvalitní a bezpečná vakcína proti COVID-19,“ řekla ředitelka SÚKL, Mgr. Irena Storová MHA.

Nikdo nic neví, ale věří

V době, kdy je vakcína Comirnaty doporučena pro podmínečnou registraci, bude společnost obchodující vakcínu pokračovat v předkládání výsledků z hlavního klinického hodnocení, které bude pokračovat 2 roky.

 

Farmaceutická firma Pfizer dočasně omezí dodávky své vakcíny proti nemoci covid-19 do Evropy, zatímco (prý) bude pracovat na zvýšení výrobní kapacity.

 

 Vážení spoluobčané, zapište se do pořadníku: vakcíny od BioNTech a Pfizer na bázi „messengeru RNA“ (mRNA), obsahující instrukce k tvorbě proteinu ze SARS-CoV-2 jsou naprosto neškodné.

(Hlásí odborníci, my jenom shrnuli dnešní zprávy - toto stanovisko nemusí být totožné s názorem redakce Skrytá Pravda)

 

 P.S. Vtip na závěr: díky sdružování a kolektivním sportům o vánocích reprodukční číslo R opět pokleslo na 0,69 z předchozích 0,72. Vyplývá to z dat Ministerstva zdravotnictví. "Odborníci" tvrdili, že bude opak, lidé se selským rozumem se tomu smáli a nadávali. Kdo měl pravdu je na čtenářích, my si to právo nevyhrazujeme. Opět by nás totiž pronásledoval Vrábel - Barta Semantic Visions a slovenští Košpirátori.sk.

 P.S.S. Jo a k oteplovačům: suchá a horká zima se odkládá. My nosíme teplé oblečení a lyžujeme. Konec hlášení.