Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriálem Přátelé prošlo během jeho deseti sezón nespočet herců a hereček. Někteří se objevili jen na jednu či pár epizod, jiní zůstali o něco déle. K těm, které měly v ději jepičí život, patřily i některé lásky hlavních představitelů Rosse (David Schwimmer), Joeyho (Matt LeBlanc) a Chandlera (Matthew Perry). Tady je šest z nich, na které jste už možná zapomněli.

Mona

Mona v podání Bonnie Somerville byla v osmé sérii přítelkyní Rosse. A i když to bylo milá a hodná holka, láska k Rachel byla silnější.

Diváci ji znají také ze seriálu O.C., zahrála si ve filmech Spider-Man 2, Elitní zabiják nebo Zrodila se hvězda. Somerville je také úspěšnou zpěvačkou.

Bonnie

I Christine Taylor ztvárnila přítelkyni Rosse, hodnou a naivní Bonnie, která si na radu Rachel oholí hlavu, což spolu s dalšími důvody, přičemž největším je opět Rachel, vede k rozchodu. V Přátelích se objevila ve třetí sérii.

Zahrála si ve filmech Denial, Zoolander, Vybíjená nebo v dramatu Little Boxes. V roce 2000 se provdala za kolegu Bena Stillera. Před třemi lety oznámili rozchod.

Kathy

Krátkovláska Kathy v podání Paget Brewster zamotala ve čtvrté sérii hlavu hned dvěma hrdinům. Nejdřív randila s Joeym, pak se do sebe zakoukali s Chandlerem. A i když ho to málem stálo přátelství, nakonec dostal Joyeho požehnání. Vztah ale neměl dlouhého trvání.

Paget je hvězdou úspěšného seriálu Myšlenky zločince. Zahrála si také v seriálu Zpátky do školy nebo Děda se závazky.

Julie

Další Rossovou přítelkyní byla jeho spolužačka ze základní školy Julie. Rozkvětu lásky ale jako v ostatních případech zabránily city pro Rachel.

Lauren Tom, která Julii ztvárnila, je známou divadelní, seriálovou i filmovou herečkou a dabérkou. Do její filmografie patří mj. Klub šťastných žen nebo seriál Goliath.

Elizabeth

Vztah Rosse a Elizabeth, již hrála Alexandra Holden, byl snad od začátku odsouzený k nezdaru. Šlo o Rossovu studentku, tedy výrazně mladší ženu, navíc s otcem, který románek s profesorem zrovna neschvaloval. Přísného tátu si v šesté řadě zahrál Bruce Willis.

Holden si zahrála také v seriálech Ally McBealová nebo Friday Night Lights, z filmů pak v mysteriózním Smrt přichází v bílém nebo v thrilleru Vraťte mi mé dítě.

Kate

Joey byl v průběhu seriálu okouzlený mnoha ženami a jednou z nich byla jeho herecká kolegyně Kate. Ve třetí sérii ji hrála Dina Meyer. Ta navzdory vztahu s režisérem hry, kterou s Joeym zkoušeli, naváže vztah i s ním. Nakonec po třech epizodách odjela do Los Angeles.

Ze jmenovaných hereček má Meyer nejbohatší filmografii zahrnující mj. snímky Dračí srdce, Hvězdná pěchota, kde si zahrála jednu z hlavních rolí, Star Trek X: Nemesis či seriál Fotbalový talent.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám