Hlavní obsah

Řidič na D8 ujížděl policii, vylétl s autem ze silnice a zemřel

Novinky, laz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragicky skončila policejní honička s řidičem na D8, který v sobotu dopoledne nezastavil na výzvu hlídky. Muž u Račíněvsi na Litoměřicku havaroval a smrtelně se zranil.

Foto: Pavel Jaňurek, Právo

Řidič ujížděl na Litoměřicku policistům a s autem se převrátil do pole

Článek

Před půl desátou stavěla policejní hlídka u Nové Vsi na dálnici D8 osobní auto, jehož řidič ale zastavit odmítl a začal ujíždět. Do následného pronásledování se zapojilo několik hlídek včetně vrtulníku.

„Po několika desítkách ujetých kilometrů řidič u obce Račiněves havaroval, jeho auto se několikrát obrátilo přes střechu a skončilo v poli,” uvedla policie.

Šofér podlehl následkům těžkých zranění, policistům ani přivolaným záchranářům se jeho život zachránit nepodařilo. Řidič měl uložen zákaz řízení.

„Během pronásledování nedošlo k žádné kolizi s policejními vozy. Příčinou nehody byla pravděpodobně vysoká rychlost, kterou muž ujížděl,” uvádí mluvčí s tím, že další okolnosti jsou předmětem vyšetřování.

Foto: Pavel Jaňurek, Právo

Řidič na Litoměřicku ujížděl policistům, nezvládl ale řízení a po nehodě zemřel

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám