Na Havaji unikl Taylor, skvěle si vede i obrozený Cink

PGA TOUR
Na Havaji unikl Taylor, skvěle si vede i obrozený Cink

Po triumfu na Safeway Open Stewart Cink výrazně ožil a o titul by si měl zahrát i na Havají. Po dvou kolech Sony Open je nicméně v čele Kanaďan Nick Taylor.


Stewart Cink po titulu na Safeway Open výrazně ožil. Na Sandrson Farms Championship skončil dělený dvanáctý, na Bermudách z toho byla čtvrtá pozice.

Dvakrát sice následně neprošel cutem, mezi šampiony ale obsadil 31. příčku a nyní má v plánu zabojovat o další titul. Po dvou kolech Sony Open je dělený druhý se skóre -10. Tuto pozici obsadila hned pětice Američanů (dále Henley, Kirk, Simpson a Taylor).

V čele je nicméně Kanaďan Nick Taylor, jenž zahrál kolo dne za -8 i s jednou chybkou na čtyřparové čtrnáctce. Poprvé využil skórovací osmnáctku, na které zapisoval eagle.

V nejlepší desítce jsou momentálně také Charlie Hoffman, Marc Leishman, Hideki Matsuyama, Collin Morikawa či Joaquin Niemann, víkendová kola tak slibují pořádnou řežbu.

S turnajem se naopak předčasně loučí Abraham Ancer, C.T. Pan, Erik van Rooyen, Sung Kang, Matt Kuchar, Richy Werenski, Rory Sabbatini nebo také Keagen Bradley. Na úspěšné projití cutem bylo potřeba alespoň -4.