Miroslav Etzler plní internet svým rozkošným synem. Budete žasnout, jaké skopičiny s ním vymýšlí

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
miroslav etzler
miroslav etzler

Český herec a dabér má za sebou tři rozvody, protialkoholní léčení i nulové vztahy s vlastními dětmi. Jeho divoký životní styl plný nenapravitelných chyb vydá za několik životů.

V patnácti opustil domov a živil se sám. Nejprve jako horník, pak vystudoval JAMU a stal se členem souboru Národního divadla. Vypadalo to tedy na úspěšnou kariéru.

Bujaré večírky, kdy alkohol tekl proudem, ho ale dostaly na dno. V Bohnicích na protialkoholním léčení skončil poté, co se opil s bezdomovci a probudil se na nádraží jen ve slipech.

Nepoučitelný nevěrník s nulovým vztahem k dětem

Vždycky platil za svůdníka, který neumí zkrotit své vášně. To se mu taky stalo osudným a dodnes toho lituje.
S první ženou má Miroslav Etzler dvě dcery, Markétu a Magdalénu. Ani jedna s ním neudržuje žádný vztah. Svou rodinu totiž opustil kvůli kolegyni, herečce Zuzaně Bydžovské.

Vztah s Bydžovskou přinesl do Mirkova života další dítě, syna Kristiána. Ani ten s otcem ale neudržuje vztah. „S Kristiánem se to už nespraví. Je to moje vnitřní velká bolest a nechci se o tom bavit. Kristián se narodil z velké lásky a doufám, že bude šťastný,” prozradil herec před lety magazínu Instinkt.

Tuto rodinu opět opustil kvůli jiné ženě, další herečce Vilmě Cibulkové. Oba měli jeden společný zájem, a to alkohol. A ačkoli jim manželství vydrželo deset let, prošli si díky alkoholu peklem a děti neměli.

Starý svůdník si ale nedal pokoj a opět začal pokukovat po další ženě. Na několik měsíců byl partnerem o polovinu mladší tanečnice Radky Pavlovčinové, která byla důvodem rozvodu s Cibulkovou.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený mireketzler (@mireketzler)

„Vnukosyn” na stará kolena

Když už si uvědomil, že ve svém životě zkazil, co mohl, a očekával samotářský život, potkal aktuální partnerku Helenu. Seznámili se opravdu kuriózně, upadla na něj na ulici.

Ačkoli další dítě nechtěl, další potomek byl na cestě. Dvouletý Samuel by mohl být jeho vnuk, proto ho sám Miroslav v pořadu 7 pádů Honzy Dědka nazval „vnukosynem“. Přiznává, že otcovství v padesáti šesti letech mu dává zabrat.

Svůj Instagram Miroslav denně plní videi s malým Samuelem. Až někdy zůstává rozum stát nad tím, co Miroslav se synem vymýšlí. Pokaždé mění hlasy a evidentně si na stará kolena otcovství konečně užívá.

Však také v pořadu Terezy Kostkové na Českém rozhlasu prozradil: „Kdyby to šlo vrátit, chtěl bych být lepší táta, ale to se, bohužel, nestane.”

Autor: Naďa Brožová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články