Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dukla porazila Kadaň 6:3, Illéš zaznamenal hattrick. V tabulce jsou Jihlavané o skóre druzí

Nešlo to tak lehce, jak by předpovídalo postavení obou soupeřů v tabulce, ale tři body z toho nakonec jsou. V zápase 21. kola musela Dukla bojovat proti Kadani až do samotného závěru, aby mohla slavit vítězství 6:3. Jihlavský tým je o skóre druhý za Porubou a má zápas k dobru.

V Jihlavě se v sobotu odehrál poměrně vyrovnaný souboj, přestože do vedení Dukla svého soupeře za celý zápas nepustila. Vyšel jí vstup do utkání - v rozmezí dvou minut dvakrát skóroval Jkub Illéš, do konce první třetiny ale stačil snížit Jakub Trefný - 2:1. Na konci druhé periody zkompletoval Illéš svůj hattrick, čímž však Kadaň ještě nezlomil. 

Ve třetí třetině totiž Severočechy do hry vrátil Jan Svoboda a i když domácí Tomáš Jiránek za chvilku zareagoval dalším gólem, opět na dostřel byli Kadaňští po trefě Jiřího Kulicha. Definitivní uklidnění a pečeť pro zisk tří bodů pak přinesly poslední minuty utkání, kdy výsledek zápasu uzavřel dvěma slepenými góly Tomáše Harkabuse. 

HC Dukla Jihlava - SK Trhači Kadaň 6:3 (2:1, 1:0, 3:1)

Branky a nahrávky: 10. Illéš (Jiránek), 12. Illéš (Eliáš, Fronk), 40. Illéš (Zadražil, Jiránek), 46. Jiránek (Zadražil), 59. Harkabus (Poletín, Strejček), 60. Harkabus (Pekr) – 19. Trefný (Chlouba), 42. Svoboda (Koblížek, Seemann), 57. Kulich (Bucek, Bačo). 

Rozhodčí: Valenta, Hucl – Zídek, Tvrdík.

Jihlava: J. Brož – Krenželok, Kolář, Černý, Strejček, Bilčík, Eliáš, Dvořák – Čachotský, Skořepa, Fronk – Jiránek, Zadražil, Illéš – Harkabus, Poletín, Pekr – Havránek, Juda, Čermák.

Kadaň: Hamrla – Kottek, Trefný, Havel, Seemann, Delmarche, T. Běhula, Karmaškov, Havlín – Chlouba, Jakub Veselý, Koblížek – Svoboda, Houška, Homer – Bucek, Hradecký, Bačo – Kulich.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Kadaň, hokej, první liga, HC Dukla Jihlava, Sportovní klub Kadaň, Tomáš Jiránek, HC RT Torax Poruba, Jakub Trefný, Jan Svoboda, Jiří Kulich, Jakub Veselý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla porazila Kadaň 6:3, Illéš zaznamenal hattrick. V tabulce jsou Jihlavané o skóre druzí | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.