Zde může být vaše reklama.

Zpět domů bez bodů Hokejistům HC Olomouc se ve Varech nezadařilo

Hokejistům HC Olomouc se ve Varech nezadařilo

foto: hc-olomouc.cz

17. 01. 2021 - 18:08

Hokejistům HC Olomouc se ve 36. extraligovém kole zabodovat nepodařilo.  Přitom zápas v Karlových Varech měli vcelku slušně rozehraný, dvakrát vedli. Jenže o náskok pokaždé přišli a když pak potřetí inkasovali, zvrat už se vybojovat nepovedlo.

Mora šla do zápasu po dvou duelech s plným bodovým ziskem a chtěla na to navázat. Po první třetině k tomu měla dobře nasměrováno. Krátce před jejím koncem se trefil v přesilovce Kucsera a hosté vedli. Jenže v úvodu druhé periody se povedlo Varům srovnat. A nerozhodně to také bylo po odehraných čtyřicet minutách. Boj pokračoval i ve třetí třetině. Nejprve šla znovu do vedení Mora, to využil přesilovku Kuscera. Ovšem vedení Hanáků zase netrvalo moc dlouho, vzápětí došlo i na přesilovku pro Vary a bylo to dva dva. Nerozhodný stav svítil na ukazateli skóre jen čtyři minuty. Pak poslal domácí do vedení Rachůnek.

Karlovy Vary – HC Olomouc 3:2 (0:1, 1:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 23. Vondráček (Redlich), 48. T. Mikúš (Černoch, T. Rachůnek), 52. T. Rachůnek – 20. Kucsera (J. Káňa, Ondrušek), 46. Kucsera (Nahodil, J. Káňa). Rozhodčí: Svoboda, Pražák – Brejcha, Gerát. Vyloučení: 2:4. Využití: 1:2. Hráno bez diváků.

Vary: Novotný –Rohan, Šenkeřík, Graňák, Weinhold, Pulpán, Zábranský, Mikyska – Rachůnek, Mikúš, Flek – Zabloudil, Hladonik, Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Skuhravý , Vondráček.
HC Olomouc:  Konrád – Švrček, Dujsík, Vyrůbalík, Škůrek, Ondrušek, A. Rutar, Valenta – Káňa, Nahodil, Kucsera – Ostřížek, Kolouch, Tomeček – Burian, Ministr, Bambula – Tomajko, Handl, Gřeš. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.

Další články