Boyd Cathey: Svět i mnoho Američanů si neuvědomuje, že USA jsou dnes bezkulturním totalitním státem, ve kterém se praktické plnění prvního dodatku Ústavy stalo domácím terorizmem. Vítejte v Gulagu r. 2021.

18.01.2021 06:40

 

Mediální prostor je plný pověstí o „povstání“ Trumpových příznivců, tzv. „ubožáků (deplorables)“, 6. ledna t.r. před Kapitolem. Od toho dne všechna média establishmentu vyřvávají do světa, že země stála toho dne okraji propasti, že šlo o „zradu“ a „povstání“, a vyslovují absolutní a neodvolatelný požadavek „potlačit“ a „zničit“ každého, kdo by se proti této jejich likvidační touze postavil. A cílem útoku nejsou jen „ubožáci“, ale kdokoli, kdo by se odvážil toto pomstychtivé myšlenkové schéma jakýmkoli způsobem zpochybnit.

Perzekuce tedy prosákla až k oněm politickým vrstvám amerického lidu, který se o politiku nezajímá, ale odvažuje se toho hříchu, že Trumpovy povstalce otevřeně neodsuzuje. A nejčerstvější novinkou tohoto hnutí je, že stovky mužů a žen jsou propouštěny ze svých zaměstnání, když se jejich zaměstnavatelé třeba i jen o jejich protrumpovské orientaci dověděli. Přímá účast na protestu před Kapitolem nebyla a není tedy už dnes pro vyhazov z práce zapotřebí.

...

 

celý text:

http://www.nwoo.org/2021/01/17/boyd-cathey-svet-i-mnoho-americanu-si-neuvedomuje-ze-usa-jsou-dnes-bezkulturnim-totalitnim-statem-ve-kterem-se-praktickym-plnenim-prvniho-dodatku-ustavy-stal-domaci-terorizmus-vitejte-v-gulagu-r/

 

Zdroj: https://www.paulcraigroberts.org/2021/01/15/the-world-and-many-americans-do-not-realize-that-the-us-is-now-a-cancel-culture-totalitarian-state-in-which-exercise-of-the-first-amendment-is-domestic-terrorism/