Přejít k hlavnímu obsahu
Petr Adamík -

Machine Gun Kelly představil svou pop-punkovou Pomádu

Americký zpěvák Machine Gun Kelly, který vešel ve známost především coby rapper, vydal loni desku Tickets To My Downfall, se kterou chtěl dle svých slov vrátit pop punk zpátky do mainstreamu. To se mu vesměs i podařilo, jelikož se album následně vyšplhalo až na první místo žebříčku Billboard. MGK navazuje na úspěch desky a po řadě videoklipů teď přichází dokonce i s hudebním filmem Downfalls High.

Kelly spojil síly s kolegou Mod Sunem a společně pak napsali a zrežírovali téměř padesátiminutový muzikál, jehož základem je právě album Tickets To My Downfall. Už dříve zpěvák v rozhovoru pro NME snímek označil jako „pop-punkovou Pomádu“. Ve filmu, se vedle Kellyho a jeho současného kumpána Travise Barkera objevuje v hlavních rolích Chase Hudson, herečka Sydney Sweeney, ale také Trippie Redd nebo Iann Dior, kteří Kellymu na poslední desce vypomohli. „Zaměřuje se to na jiné postavy a já s Travisem jsme jen vypravěči. Je to zajímavý koncept, protože nic takového ještě k albu nikdo neudělal, možná až na Pink Floyd a jejich The Wall,“ prohlásil Kelly sebevědomě. Downfalls High měl premiéru v pátek 15. ledna a kouknout na něj můžete na zpěvákově facebookovém profilu.

Tagy Machine Gun Kelly

Pokud jste v článku zaznamenali chybu nebo překlep, dejte nám prosím vědět na e-mail redakce@frontman.cz.

Petr Adamík
V roce 1999 jsem spoluzakládal punk'n'rollovou kapelu Degradace, se kterou to táhnu dodnes. Již několik let pracuji v hudebninách Hudební Svět a před nějakým časem jsem se ke všemu rozhodl, že bych chtěl o muzice i psát (Rock…
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY