Nakupujte levněji. Ušetřete díky slevovým kupónům.
Česká republikaČeská republika
Hlavní strana > Magazín > Ketomix rozdává dárky v hodnotě 1000 Kč

Ketomix rozdává dárky v hodnotě 1000 Kč

18.1.2021 napsal(a) Honza H.

Pravidla pro získání dárku od Ketomix.cz jsou jednoduchá. Musíte mít odhodlání zhubnout a zakoupit si produkty alespoň v hodnotě 3 000 Kč. V nákupním košíku se vám pak automaticky zobrazí možnost vybrat si dárek. Na vás už pak bude jen vybrat si takový dárek, který se vám nejvíce líbí a ten označit. Spolu s objednávkou pak obdržíte právě tento dárek zdarma. Akce trvá do 31. ledna 2021 nebo do vyčerpání zásob dárků.

Ketomix.cz slevový kupón

Na výběr máte ze tří variant dárků:

Prvním dárkem je 30ti denní kolagenová kŕa, kterou si vyberete z doplňků stravy. Tento kolagen vám pomůže s péčí o vaší pokožku, vlasy a nehty. Kromě toho se postará o zlepšení stavu vašich chrupavek a kostí. Kolagen, který si tělo až do svých 25 let dokáže plně vytvářet je nejvíce zastoupenou bílkovinou v organismu. Jeho produkce se ale časem snižuje a to s sebou přináší příznaky stárnutí - hlavně vrásky. Nejlepší cestou, jak tento kolagen doplnit je užívání vnitřně v podobě doplňků stravy. Mořský kolagen, který je obsažen v Ketomix Kolagenu spolu s kyselinou hyaluronovou je lidskému tělu nejbližší stavební bílkovinou. Tělo ho dokáže vzorně zpracovávat a transportovat přímo tam, kde je kolagenu nejvíc potřeba. Ketomix kolagen obsahuje navíc vitamín C, který přissěje k normální funkci kostí, chrupavek a kůže. Chcete-li do nového roku vstoupit krásnější a zdravější, je kolagen správnou volbou.

Druhý dárek je detox balíček, který se bude hodit každému, kdo to trochu přehnal v období svátků. JEdná se o 2x KetoMix Detox spolu s měsíční bylinnou kúrou na podporu hubnutí. Pokud chcete s dietou vaše tělo zároveň pročistit a detoxikovat, je tento dárek pro vás. Najdete v něm měsíční čistě bylinkovou kúru, která dokonale podpoří celý proces hubnutí a trávení. Čtyřfázová kúra je naprosto komplexním řešením pro celý organismus. Jedná se o jedinečnou kombinaci přírodních bylinek, které vám pomohou na cestě za vysněnou postavou. Spolu s touto kúrou dostanete také 200 tabletek KetoMix Detox, které obsahují cholin a silymarin z bodláku Ostropestřce mariánského. KetoMix Detox také pomáhá chránit vaše játra a přispívá k udržení jejich normální činnosti (obzvlášť užitečné po všech těch alkoholových dýcháncích.

Třetím balíčkem je pět balíčků konjakových příloh KetoMix a proteinová omeleta se zeleninovou příchutí. Pokud tedy nechcete sázet na doplňky stravy a chcete raději přitlačit na vašich povolených potravinách jsou tu pro vás tyto speciální konjakové těstoviny, které můžete konzumovat naprosto bez omezení. Můžete si je dávat třeba každý den. Neobsahují žádné cukry, žádné tuky, žádný lepek, žádné tuky ani sůl. KetoMix konjakové přílohy jsou navíc BIO. Konjak obsahuje navíc vlákninu, která snižuje pocit hladu. Díky tomu má velmi příznivé účinky na redukci hmotnosti. Spolu s konjakovými přílohami pak dostanete ještě oblíbené proteinové omelety se zeleninovou příchutí v deseti porcích. Tyto omelety jsou zdrojem kvalitního proteinu, vlákniny i vitamínů a minerálních látek. Omelety jsou bezlepkové a bez přidaných glutamátů.

Nečekejte tedy na nic a objednávejte, dokud jsou zásoby dárků dostatečné. Přejeme hodně úspěchů v hubnutí.

Komentáře

CAPTCHA

Ketomix.cz slevový kupón

Proteinová keto dieta KetoMIX je postavená tak, abyste zhubli rychle a bez hladovění. Výhodné keto balíčky obsahují proteinové koktejly, kaše, polévky a omelet. Jídelníček zdarma.

Ketomix.cz

Získejte zdarma nejnovější slevové kupóny na svůj e-mail...

Přihlášení
Vítáme vás zpět, níže se můžete přihlásit...

Registrace
Získejte výhody registrovaného uživatele. Mezi výhody patří zobrazení exkluzivních kupónů, možnost vytvoření seznamu oblíbených obchodů a bonusový program o ceny. A mnohem více...

CAPTCHA

Chyba:Email není správně zadaný.
Chyba:Heslo musí mít nejméně 5 znaků.
Chyba:Zadaná hesla se neshodují.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Zapomenuté heslo
Zapomněli jste své heslo pro přihlášení? Nic se neděje! Zašleme vám nové...

CAPTCHA

Novinky emailem
Novinky Vašich oblíbených obchodů (nastavíte v menu Oblíbené).

CAPTCHA

Jak použít slevový kupón?

1. Vyhledání slevy

Najděte slevu do Vašeho oblíbeného obchodu. Seznamte se s podmínkami slevy a klikněte na kupón pro zobrazení a kopírování kódu.

2. Uplatnění kupónu

Kupón vložte v průběhu objednávky do příslušné kolonky („Slevový kupón“, „Slevový kód“ apod.).

3. Ušetření peněz

Sleva je odečtena z hodnoty objednávky a ušetřili jste tak peníze.