Harry Potter: Levandule Brownová si libuje v podivném vzhledu. Její současnou image vám hlava nevezme

od Šárka Blahoňovská
2 minuty čtení
levandule brownova
levandule brownova

Herečka Jessie Cave, známá jako Levandule Brownová ze série Harry Potter, prožívá krušné období. Její třetí dítě, syn Abraham, se nakazil koronavirem. Mladá umělkyně se bála o jeho zdraví.

Jessica Alice Cave Lloyd je anglická herečka, komička a karikaturistka. Vystudovala ilustraci a animaci na vysoké škole, věnuje se ale i herectví a divadlu.

Objevila se v anglickém sitcomu Trollied nebo dramatickém seriálu Glue. V roce 2017 si zahrála roli v jednom dílu seriálu Černé zrcadlo.

Se svou sestrou natáčí podcast We Can’t Talk About That Right Now. Obě se musely vypořádat s tragickou smrtí jejich bratra Bena Haddona-Cavea, který v opilosti se svým kamarádem vylezl na železniční vagón.

Levandule Brownová a specifický vkus

Většina fanoušků si ji spojí s postavou Levandule Brownové z posledních tří filmů o čarodějnickém učni Harrym Potterovi.

Její filmová postava byla v závěrečné bitvě napadena vlkodlakem Fenrirem Šedohřbetem a zemřela na následky zranění.

A jak vypadá představitelka Levandule dnes? Hereččina současná image je velmi specifická. Nosí výrazné brýle s tlustými obroučky a oblečení křiklavých barev, které zdánlivě nejde dohromady. Některým lidem může její vkus připadat podivný.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený JeSsIe CaVE (@jessiecave)

Její miminko bojovalo s koronavirem

Dalším peklem si herečka prošla nedávno, když se zjistilo, že její dítě, jež se narodilo v říjnu minulého roku, má COVID-19. S tím se podělila s fanoušky na svém Instagramu, kde ji sleduje 162 tisíc lidí.

V komentáři k ní se svěřila, že se miminku daří dobře, ale problém je spíše v tom, že se nakazilo kmenem, jenž je mimořádně silný a nakažlivý.

Právě tato forma koronaviru, která byla poprvé zjištěna právě ve Velké Británii, vedla k uzavření země.

Porod prý pro Jessie nebyl procházkou růžovou zahradou. Proto pro ni bylo traumatizující, že se na novorozenecké oddělení musela vrátit. Miminko už je ale v pořádku doma.

Oporou v tomto čase byl pro Jessie její manžel, bavič Alfie Brown, rodina a samozřejmě fanoušci. Jessie má se svým chotěm ještě dvě další děti, dceru Margot a syna Donnieho.

Autor: Alice Konopásková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články