Karolína Kurková zveřejnila dechberoucí těhotenské snímky. Takto jí to sluší jen v rouše Evině

od Šárka Blahoňovská
< 1 minuta čtení
karolina kurkova 1
karolina kurkova 1

Karolína Kurková je potřetí těhotná. Dalšího potomka čeká se svým manželem Archiem Drurym. Dle všeho se cítí výborně a požehnaně díky tomu, co její tělo všechno zvládne. Možná právě proto se nechala zvěčnit pro jeden módní magazín jen v rouše Evině.

Karolína své třetí těhotenství prožívá zase trochu jinak, o čemž mluvila s jedním magazínem, pro nějž se nechala vyfotit nahá.

Žasne nad tím, co její tělo dokáže

Jak napsala ke krátkému videu z focení, které je k vidění rovněž na jejím instagramovém profilu, nikdy se necítila spokojenější sama se sebou. Prý žasne nad tím, co její tělo dokáže a vydrží.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Karolina Kurkova (@karolinakurkova)

Navíc se nechala slyšet, že čekat dítě v této době, kdy venku řádí koronavirus a spousta aktivit je zakázaných nebo omezených, je úplně jiná zkušenost. O to klidněji však k těhotenství přistupuje.

„Věřím, že se věci dějí, když mají – je to součást toho kouzelného, nad čím nemáme vždy kontrolu,“ napsala, „musíme být trpěliví, vyvíjet se a růst,“ dodala.

Plod velikost grapefruitu

Nedávno se modelka se světem podělila o milou fotografii se svým těhotenským bříškem a jedenáctiletým synem Tobinem, který se jej dotýká. Oba se přitom usmívají do fotoaparátu.

Jak česká supermodelka přiznala, doma se na rostoucí bříško často mluví.

„Kluci jsou nadšení, že je dítě na cestě… máme aplikaci, která nám říká velikost dítěte a právě teď jsme na velikosti grapefruitu,“ sdělila svým fanouškům na Instagramu modelka, která těhotenství oznámila na konci minulého roku.

Kromě Tobina má Karolína ještě syna Noaha, kterému je pět let.

Dočká se tentokrát holčičky?

Autor: Alice Konopásková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články