Leona Machálková zapadla ve sněhu. Z jejího pádu jde mráz po zádech

od Nikola Jaroschová
< 1 minuta čtení
leona machalkova
leona machalkova

Jedna z nejznámějších českých zpěvaček má stejně jako ostatní umělci v době pandemie času na rozdávání. Volný čas využila k tomu, aby vyrazila na hory a po letech si stoupla na běžky.

Sníh zasypal Českou republiku od hor až po města a spousta rodin využila volný čas a pořádné zimní počasí k výletu na hory.

Po letech na běžky

Pořádná sněhová nadílka napříč republikou tu nebyla už pár let a vzhledem k tomu, že v nouzovém stavu nejsou v provozu vleky, tak i zarytí sjezdoví lyžaři obuli po letech běžky. Běžkování tak aktuálně zažívám boom.

Stejný nápad měla i Leona Machálková, která společně s otcem Josefem Machálkem, synem Arturem Šípkem a mladou slečnou, která může být Arturova přítelkyně, vyrazila za sněhem.

Konkrétně vyrazili na sever do Lužických hor. Množství běžeckých tras tam není veliké, ale postupně se rozšiřuje.

Děsivý pád

V sobotu se fotkou z výletu pochlubila i na Instagramu. „Po letech na běžkách. Jsem nadšená a vděčná za tu krásu,“ napsala k příspěvku, kde během běžkování zapadla do závěje sněhu. Vtipně opatřila snímek také hashtagem #covidatsitrhne.

Z jejího pádu jde na první pohled mráz po zádech. Ale nic se nestalo a opravdu šlo o neškodný pád, který určitě škodolibě zaznamenal syn Artur, který nedávno oslavil plnoletost.

Na pomoc Leoně přispěchal otec Josef, který zpěvačku ve žluté větrovce a pruhatých podkolenkách hned pomáhal zvednout.

Příspěvek ocenila i kolegyně Monika Absolonová nebo další zpěvačka Jitka Zelenková, která přidala komentář: „Jeee, to je paráda, užívej!“

Autor: Naďa Brožová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články