Když náměstím létá zloděj

Foto: Zlin.cz
ZLÍN - Byl to před pár dny chvíli po poledni pro přihlížející na zlínském náměstí Míru pár kroků od radnice opravdový šok. Kde se vzal, tu se vzal, skončil před stánkem se zabíjačkovými dobrotami na dlažbě zhruba pětatřicetiletý zloděj - letec.

Jen velkou shodou náhod muž, který šel zjevně krást do realitní kanceláře v domě, nikoho nezranil.

Vypadl respektive vyskočil totiž z okna ve výšce nějakých pěti a půl metru. „Pral se nahoře s pracovnicemi kanceláře, které ho načapaly údajně s příruční pokladnou v ruce. Nastala přetahovaná a chlap doslova vyletěl z okna. Zůstal ležet na zemi, pak se ale docela zázračně otřepal a utekl směrem k parku,“ vyprávěla očitá svědkyně události.

Policie přijela na místo za pár minut, drzého zloděje – letce ale nedopadla.

„Máme případ nahlášený, ale poškozená strana uvedla jen to, že při konfliktu zmíněný muž poškodil okno. Zatím se jej nepodařilo dopadnout,“ konstatovala ke zvláštnímu příběhu krajská policejní mluvčí Lenka Javorková.

Případ je každopádně varováním, drzost zlodějů nezná často mezí. Tentokrát je o to kurióznější jeho úniková cesta a zjevně i fakt, že se po pádu na tvrdou dlažbu zlínského náměstí vážněji nezranil a stačil zmizet.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x