reklama

Scott Future Pro Ransom - vyladěné kolo pro mladé střelce

Autor: Keli, vydáno: 20.1.2021

I děti chtějí pořádná kola, toho jsi jsou ve Scottu vědomi a proto pro mladé střelce a střelkyně představili juniorský Ransom.

Ransom 600 a Ransom 400 jsou rychlá a schopná enduro kola, nejsou to jen obyčejné menší verze velkého Ransomu, ale jsou specificky dimenzované, tak aby přesně vyhovaly dětem. Kombinace velkého zdvihu vpředu i vzadu s lehkým rámem a geometrií s velmi nízko položenou horní rámovou trubkou podporuje stabilní, vyváženou a bezpečnou jízdní pozici.

Hlavový úhel je otevřenější a středové složení umístěné nízko na stabilní a jisté projíždění zatáček. Velmi nízko položená horní rámová trubka umožňuje dětem seskočit z kola, pokud je to nutné. Reach a sedlový úhel fungují dobře, ať už dítě sedí, nebo stojí v pedálech na útočnější pozici, a dodávají mu jistotu, že zvládne jakýkoli terén. Vzhledem k velikosti kola jsou zadní vzpěry dobrým kompromisem mezi krátkými - na pohotové ovládání zadní části kola a dlouhými - na dostatečnou kontrolu nad kolem.

 

Mimo tom, oba modely mohou být osazeny 24" nebo 26" koly a kolo tak může s dětmi růst. Stačí jednoduchá změna excentru, oba kola totiž sdílí stejný hliníkový rám. Nechybí ani teleskopická sedlovka s pro děti odpovídajícím zdvihem 80 milimetrů.

Jak se vám dětský Scott Ransom líbí?

Obě kola, Ransom 400 i 600 Scott osadil vidlicí se 140mm zdvihem a tlumičem se 130mm zdvihem, obojí v dětské úpravě. Tlumení tak pracuje lépe a jízda je plynulejší a pro děti méně vyčerpávající.
Jak Ransom na malých, tak na větších kolech vyjde bez deseti korun na 47 tisíc korun českých.

 

Specifikace

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí