Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Odpadlíka Lorenza Lamase změnily plastiky. Jeho poslední manželka mu porodila vnouče

Odpadlík Lorenzo Lamas se změnil. Snaží se ale udržet si mladistvou tvář prostřednictvím plastik.
Zdroj: Profimedia.cz a USA Network, koláž: eXtra.cz
NAROZENINY
Lorenzo Lamas je dokonalým příkladem toho, jak herce dokáže proslavit jedna velká role. Na svém kontě jich má sice celou řadu, navždy už se ale proslavil coby Reno Raines ze seriálu Odpadlík. Jeho život je však daleko pestřejší.

Lorenzo Lamas, který se narodil v kalifornské Santa Monice, dnes slaví 63. narozeniny. Herecké geny měl v krvi – hercem byl totiž jeho otec Fernando Lamas, jehož kořeny sahaly do Argentiny, i matka Arlene Dahl, která zase měla kořeny z Norska.

Lorenzo Lamas jako Odpadlík

Právě po boku svého otce si Lamas odbyl i svou hereckou premiéru a v roce 1969 se objevil ve filmu 100 pušek. Výrazně na sebe však upozornil až o devět let později, kdy dostal roli v Pomádě

V roce 1992 se Lamas poprvé objevil v legendárním seriálu Odpadlík, který měl 110 epizod. V seriálu tehdy dlouhovlasý herec coby Reno Raines na své mašině Harley Davidson chytal jednoho zločince za druhým a získal si srdce milionů fanoušků.

Lamas má na svém kontě i další role, nikdy už ale nezazářil tak jako v Odpadlíkovi. Naposledy se objevil ve snímcích jako Las Vegas Vietnam: The Movie či Bleach a v letošním roce se představí ve filmech Trail Blazers a Palm Springs Confidential.

Lorenzo Lamas ve Výměně manželek

Lorenzo Lamas vypadá i na svůj věk velmi dobře, není však žádným tajemstvím, že podstoupil už několik plastických zákroků. Má za sebou plastiku obličeje či liposukci břicha, při čemž se v rámci reality show dokonce nechal natáčet.

Známý americký herec je také režisérem a moderátorem několika realitních show. V roce 2012 se dokonce se svou tehdejší ženou Shawnou zúčastnil americké verze české Výměny manželek Nikoho nepřekvapí, že je vášnivým milovníkem motorek, posledních pět let však také úspěšně podniká a pracuje jako profesionální pilot vrtulníku, ve kterém přepravuje lidi z Los Angeles ke Grand Canyonu.

Lamas, jenž napsal autobiografii s názvem Srdcem odpadlík, má také vlastní nadaci Lorenzo Lamas Ride For Life, pomocí níž shání peníze na transplantaci orgánů dětem třetího světa. A taky je pořádným lamačem ženských srdcí, po jeho boku se totiž objevila už spousta žen.

Manželka Lorenza Lamase mu porodila vnuka

Lorenzo Lamas byl pětkrát ženatý a postupně se vedle něj u oltáře objevily Victoria Hilbert, Michele Smith, Kathleen Kinmont, Shauna Sand a Shawna Craig. Lamas je otcem šesti dětí a taky je už dědou. V roce 2015 se dočkala svého druhého potomka dcera Shayne, dítě jí ale odnosila Lamasova tehdejší žena Shayne. Lamasova dcera totiž už po mimoděložním těhotenství nemohla mít děti, a tak jí pomohla její nevlastní máma, která pracovala v agentuře, v níž se věnovali náhradním matkám a dárcovství vajíček pro neplodné páry. „Shawna není jen má nevlastní matka. Je to má spřízněná duše. Je to anděl, který požehnal celou naši rodinu včetně mého otce,“ citoval Shayne portál idnes.cz. A co na to samotný Lamas? „Moje žena porodí dítě, které si ovšem neodneseme domů. Je to ale mé vnouče, takže budeme mít úžasný vztah a uvidím ho velmi často,“ dodal. Mimochodem, Lamas se Shawnou Craig žádné vlastní dítě neměl a rozvedli se v roce 2018.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy