Covidová krize je covidová krize a zavřené služby, mezi které spadají i kadeřnictví, spoustě lidem chybí. Především tedy dámám, které si potrpí na své vizáži. Třeba taková modelka a moderátorka Iveta Vítová (37) si na sociální síti veřejně povzdechla, že „jestli bude ten PES vrčet ještě chvíli, tak se z ní nedobrovolně stane bruneta“. Ostatně světlovláskou byla už v době, kdy zvítězila v roce 2009 v České Miss, tehdy ještě pod svým dívčím příjmením Lutovská. Není nejspíš divu, že se kvůli tomu po právu obává podle svých vlastních slov „konce blondýnek v Čechách“.

VIDEO: Moderátorka Zpráv na Nově Iveta Vítová: Dcera rozhodně sama dlouho nezůstane

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Zpráv na Nově Iveta Vítová: Dcera rozhodně sama dlouho nezůstane. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Oproti ní byla sice Lucie Křížková (36), vítězka soutěže Miss České republiky v roce 2003 pod svým původním příjmením Váchová, po celý život víceméně tmavovláskou, další a další roky na ní však začínají již být vidět. A vynechání pravidelného barvení vlasů obzvlášť! I ona se instagramu pochlubila odrosty, jenže v tomto případě nešlo o jejich jiný odstín, ale rovnou – o šediny. „Já už chci do svého kadeřnictví…,“ stýskala si zoufale u selfíčka, na němž předvádí svou hustou hřívu ve vší její kráse… a bohužel také notně prorostlou stříbrem, které je podle mnohých znamením zkušeností.

VIDEO: Radikální změna v životě Lucie Křížkové! Proč moderátorka už nikdy nevkročí do pekárny.

Video
Video se připravuje ...

Radikální změna v životě Lucie Křížkové! Proč moderátorka už nikdy nevkročí do pekárny. Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Přestože se říká, že vlasy jsou korunou krásy (anebo tak nějak), ruku na srdce, Vítová s Křížkovou vypadají skvěle, i když jsou prozatím frizéry „zanedbané“. Ostatně mrkněte do naší galerie, zda obě dámy opravdu tak nutně potřebují zásah odborníka, jak se patrně domnívají… anebo to ve skutečnosti vůbec není tak zlé.

Fotogalerie
68 fotografií