Naomi Campbell prozradila tajemství své perfektní postavy. Budete koukat, co za ním vězí

od Šárka Blahoňovská
< 1 minuta čtení
naomi campbell
naomi campbell

Od konce osmdesátých let patří k nejúspěšnějším modelkám na světě a stále se drží na špici. Jaké je tajemství úspěchu Naomi Campbell? Na svém Instagramu tato padesátiletá kráska ukázala, že to není žádný zázrak, ale kontinuální tvrdá dřina.

Úspěch Naomi se odrazil na přehlídkových molech, v kampaních luxusních značek i na obálkách časopisů.

Ačkoliv má za sebou tato kráska i několik skandálů, pořád je na vrcholu. Naopak o ní dlouho nebylo v souvislosti s manýry slyšet, a to si vysloužila přezdívku Diva.

Její excesy z kraje milénia už jsou pomalu zapomenuty. Tehdy vrhala telefony na osobní asistentky, napadala hospodyně a obecně měla problémy s agresivitou a drogami. To napravila v léčebně.

Pořádný trénink

Dnes padesátiletá topmodelka pořád vypadá fenomenálně. Jak je to možné? Ani Naomi nemá nic zadarmo, a tak pravidelně cvičí a posiluje.

Na svém Instagramu ukázala fanouškům, jak si udržuje svou senzační postavu. Na tu dohlíží její osobní trenér, jenž jí dává pořádně do těla.

A právě jeden takový trénink s ním natočila pro své sledující. Oděna do bílého tílka a růžové sukně ukazuje řadu intenzivních cviků včetně stojů na hlavě, výpadů, skákámí přes švihadlo a různého protahování.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Naomi Campbell (@naomi)

Jablko nepadlo daleko od stromu

Ostatní příspěvky Naomi na jejím profilu jsou neméně zajímavé.

Zveřejnila například poctu pilotovi formule 1 Lewisu Hamiltonovi nebo Denzelowi Washingtonovi, vyjadřuje se i k aktuálnímu dění v Americe. Samozřejmě sem tam přidá i svoji fotografii.

Velký ohlas dostal snímek, na němž je modelka se svou maminkou. Ta ve svých šedesáti devíti letech vypadá fenomenálně. Jde vidět, že jablko nepadlo daleko od stromu.

Autor: Alice Konopásková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články