Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Krásná sestřička ze seriálu Anatomie života: Už ve 12 letech si zahrála s Bradem Pittem

Barbora Černá hraje v Anatomii života Emu Zárubovou. Jde o její první velkou hereckou zkušenost.
Zdroj: TV Nova / Tomáš Martínek
+ Další 3 fotografie
NOVÝ SERIÁL
Nadějná herečka Barbora Černá se v seriálu TV Nova Anatomie života zhostila své doposud největší role. Jako sestřička Ema Zárubová bude pomáhat zachraňovat lidské životy. Jaká je ale půvabná herečka v soukromí?

Herečka Barbora Černá hraje v novém seriálu Anatomie života jednu z hlavních rolí, sestřičku Emu Zárubovou. "Ema pochází z nelehkých poměrů a má trochu temnější minulost. Život i její vlastní rozhodnutí z ní udělaly ostřílenou holku, co se mnohdy nebojí říct věci na rovinu," říká o své postavě její představitelka. Stejně jako ostatní herečky se i Bára musela zúčastnit lékařského školení, aby na kameře vypadaly všechny její postupy co nejvěrohodněji.

Bára jako Ema Zárubová

Sama herečka říká, že má s postavou Emy společnou přímost a bojovnost vůči nepřízni osudu. Ačkoliv Barbora zatím nemá vlastní děti, s rolí matky samoživitelky se sžila rychle. "Mám hodně

kamarádek, které už miminko mají. Roli matky od nich tak trochu odkoukávám a snažila jsem se zkušenost tímhle způsobem nahradit. Díky roli si zároveň mnohem víc uvědomuji, jak těžké to matky samoživitelky ve společnosti mají, a jenom to prohloubilo můj názor, že je bohužel mnohem lehčí odsuzovat, než se zkusit empaticky zamyslet," uvažuje krásná herečka.

V reklamě s Bradem Pittem

Pětadvacetiletá rodačka z Lovosic má dvojče Lucii, také herečku. Společně se poprvé objevily před kamerou ve svých dvanácti letech a hned šlo o prestižní záležitost. Vyhrály totiž konkurz na účinkování v reklamě s Bradem Pittem. O několik let později jsme mohli Báru vidět ve filmu Něžné vlny nebo v seriálu Gympl s (r)učením omezeným. Poté se sympatická herečka vydala do Velké Británie, kde dva roky studovala a pracovala. Nyní se vrátila a hned dostala svou největší roli. Sama říká, že Anatomie života je její první velkou hereckou zkušeností.

Barbora Černá v soukromí

Herečka se označuje za introverta, který se snaží světu neustále otevírat. Ve volném čase buď nejraději zůstává doma s knihami nebo cestuje po zapomenutých koutech světa. Než si ale bude moct dopřát tuto dovolenou, čeká ji ještě hodně práce. V současné době ji totiž naplno vytěžuje natáčení seriálu Anatomie života, který bude mít premiéru na obrazovkách TV Nova už 26. ledna.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy