InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Setkání nad knihou s diskuzí

    Úterý 30.4 14:00 - Knihovna, Blatná

  • Slet čarodějnic

    Úterý 30.4 16:00 - Koupaliště, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Volební valná hromada OFS Strakonice bude odložena

Václav Zábranský , Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

Václav Zábranský     Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

STRAKONICE – I když v posledních dnech došlo ke zlepšení epidemické situace v republice, volební valná hromada Okresního fotbalového svazu Strakonice se v plánovaném termínu 3. února konat nebude. Potvrdil to předseda svazu Václav Zábranský. Dojde tedy k jejímu odložení, v pracovní verzi je zatím náhradním termínem 3. březen. Tím, že se valná hromada neuskuteční v původně stanoveném termínu, zůstanou nadále ve vedení OFS stávající funkcionáři. „Dokud nebude zvoleno nové vedení, pokračuje to staré,“ uvedl už na začátku roku Václav Zábranský.

 

„Na termín 3. února je vše připraveno, konání nám ale nedovolí tabulka PES covid-19. Pro možnost konání musí být ve 2. stupni, a to ještě s dodržením maximálního počtu 50 osob. To určitě za dva týdny nenastane. Až se tak stane, jsme ve velkém sále sokolovny schopni dodržet i rozestupy, roušky a desinfekci. Pokud by byl PES v 1. stupni, tak už by bylo vše jednodušší a mohlo by se účastnit až 100 osob i s využitím 3R," upřesnil Václav Zábranský.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace