Syn Yvetty Blanarovičové vypadá jako sen každé ženy. Svým uhrančivým pohledem by svedl i vás

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
yvetta blanarovičová
yvetta blanarovičová

Syn Yvetty Blanarovičové je velký fešák. Je jasné, po kom krásu zdědil, s maminkou jsou si velmi podobní. I přesto spousta lidí dlouho věřila, že se jedná o Yvettina mladšího přítele.

Pyšná maminka se ráda nechá synem doprovodit na veřejné akce. Kdo by odolal přítomnosti takového krasavce? Fanoušci se dlouho domnívali, že se jedná o Yvettina mladého tajemného přítele a herečka je v tom ráda nechala. A kdo by se divil, Yvetta na svůj věk vypadá fantasticky, a přitom jí v září bylo už padesát sedm let.

Syn Matyáš

Matyáš Toman rozhodně v matčiných šlépějích nekráčí. Vystudoval na univerzitě management, diplomacii a komunikaci.

Díky tomu, že doprovázel svou maminku na různé společenské akce, dostával spousty nabídek na modeling, ale jak herečka říká, jeho svět je byznys a úplně jiný život než tento.

„Má jiné životní schéma, než je umění, ale rád chodí do divadla. Od střední školy se zabývá něčím jiným,” dodává. Do ženění a dětí se syn zatím moc nehrne, i když herečka by si prý roli babičky náležitě užívala.

Yvetta Blanarovičová je oblíbenou slovenskou herečkou a zpěvačkou, v Čechách však žije již dlouho. Exotický vzhled zdědila po předcích srbochorvatského původu.

Svůj první film natočila již v jedenácti letech. Studovala hru na housle a operní zpěv na státní konzervatoři v Žilině. Poté odešla na konzervatoř do Prahy, kde absolvovala hudebně-dramatický obor. Už při studiu začala hrát v tehdejším Realistickém divadle a později v Národním divadle.

Zahrála si ve velkém množství filmů i seriálů, do srdcí českých diváků se zapsala nezapomenutelnou rolí čertíka z filmové pohádky Zdeňka Trošky Princezna ze mlejna.

Ztráty blízkých

Yvetta má za sebou spousty těžkých životních zkoušek, přesto dál rozdává energii a radost. V dětství jí zemřel starší bratr, který se zabil při seskoku padákem.

Rodiče se rozvedli, otec odešel za jinou ženou a přestal se s rodinou stýkat. Rakovina jí později vzala i druhého bratra.

Yvetta se vdala za Pavla Tomana, režiséra a herce z Černého divadla, se kterým má syna Matyáše. Vztah však po pár letech přešel v přátelství a rozvedli se.

O dva roky později přišla další rána v podobě smrti otce. S jeho absencí ve svém životě se herečka nikdy nedokázala vyrovnat.

Kromě herectví a zpěvu se věnuje také dabingu a pořádání benefičních koncertů. Je zakladatelkou sdružení La Sophia, které se zaměřuje na pomoc opuštěným dětem.

Autor: Michaela Pauerová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články