Hlavní obsah

Utratil tisíce za rentgen, jen aby zjistil, že ho pes napodobuje

Novinky, Matěj Pálka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zvířecí mazlíčci dovedou být věrnými parťáky a se svými páníčky sdílet i nelehký osud. V případu Russela Jonese a jeho psa Boba to však došlo tak daleko, že majitel musel utratit tisíce korun za veterináře.

Foto: Alexandra Mlejnková, ČTK

Na veterině nechal Angličan hotové jmění. Ilustrační foto.

Článek

Russel Jones z Londýna si všiml, že jeho pes Bob začal kulhat. Zašel s ním tedy k veterináři, který ho vyšetřil a doporučil mu rentgen. Za Bobův rentgen zaplatil páníček 300 liber (téměř devět tisíc korun), ale snímky neprokázaly, že by pes byl nějak poraněn.

Veterináři nakonec usoudili, že kříženec Bob kulhání pouze předstírá. Důvodem je solidarita s vlastním majitelem. Russel Jones totiž léčí vlastní zlomenou nohu v sádře a jeho pes pouze napodobuje pohyby svého páníčka.

Lásku mezi páníčkem a jeho mazlíčkem celá událost jenom posílila. „Zaplatil jsem 300 liber za to, abych zjistil, že mu nic není, jenom je solidární. Miluju ho!“ napsal na Facebook.

Reklama

Výběr článků

Načítám