If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vyzrazena MP odbočka Resident Evil Re:Verse

+ úspěch remaku trojky.

Ještě než za pár hodin začne očekávané živé vysílání Resident Evil Village - sledujte ho tady - vynořilo se pár novinek k této hororové survival sérii.

Předně, Capcom zopakuje to, co provedl loni u Resident Evil 3 remake. Čili zůstal soudný a nebude prodávat zvlášť pouze multiplayerovou odbočku pro 4 až 6 hráčů (jak víme z náboru do uzavřené bety), nýbrž udělá z ní opět nedílnou součást singleplayerového osmého dílu Village.

Tato MP hra by se měla jmenovat Resident Evil Re:Verse.

Vyzradil to předčasně obchod Humble Store v popisku na produktové stránce, kde nabízí balíček s Village a Re:Verse. Varuje také, že dostupnost Re:Verse bude nějak časově omezená.

Jelikož bude tato značka slavit své 25. narozeniny, je docela dobře možné, že v MP odnoži půjde hrát za postavy ze všech dílů. Chytřejší máme být na této adrese, až bude po půlnoci na pátek funkční.

Mezitím se japonský výrobce pochlubil s výsledky svého hospodaření a vyhlídkou na období do 31. března 2021.

Předpokládá o dvacet procent vyšší provozní tržby díky lepším než odhadovaným prodejům Resident Evil 3 remake, který tím pádem nazval za úspěšný.

Daří se prý také předobjednávkám Monster Hunter Rise pro Switch a dlouhodobou dojnou krávou je pořád Monster Hunter World: Iceborne z předešlého fiskálního roku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Resident Evil Village

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments