Ester Geislerová zveřejnila znepokojivý snímek, ze kterého se vám doslova zatočí hlava

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
ester geislerová
ester geislerová

Ester Geislerová, Hana Vagnerová nebo Jan Cina. Co mají společného? Určitě to, že jsou úspěšní herci, ale aktuálně si také užívají teplého počasí na společné dovolené. Sociální sítě totiž plní fotkami ze svých zážitků.

Lednové počasí v České republice není pro všechny. Sníh a mráz tak čeští umělci vyměnili za španělský ostrov.

Odjezd za teplem

Ester Geislerová vyrazila spolu s kolegy do tepla. Konkrétně za sluníčkem do španělského pobřežního města El Cotillo na ostrov Fuerteventura.

Aktuálně je na ostrově přes den okolo dvaceti stupňů, tedy mnohem tepleji než u nás. Slunečné počasí přeje vyjížďkám a dobrodružství, které tam skupina umělců hojně vyhledává.

Kromě Ester vyrazila i herečka Hana Vagnerová, herec Jan Cina, umělecký manažer Ladislav Krapek, osobní trenér Radek Laci a umělecká manažerka Veronika Prieto.

Společně si partička užívá všeho, co ostrov nabízí. Ester například sdílela fotku z horské túry ve skalách. „Já jsem prostě šťastná, když mě někdo vezme ven, na procházku, do hor!“ napsala k prvnímu příspěvku z dovolené.

Poté se na profilu objevily typické dovolenkové fotky se západem slunce, pláží a výhledem na moře. Z poslední fotky z dovolené se vám zatočí hlava. Popisek „Planeta Fuerte Surf! Miss you all!“ dokazuje, že skupinka přátel si sedla a dovolenou si parádně užila.

Z jednoho snímku se ale však sledujícím musela pořádně zatočit hlava. A to doslova, protože jeho kompozice není ledajaká:

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený etageisler (@geislerova_ester)

Dovolená nebyla žádný med

Dovolená pro někoho znamená trávit čas na lehátku s drinkem a přejídat se hotelovým bufetem. Tahle partička přátel ale maká i na dovolené. Díky tomu, že s sebou přibrali osobního trenéra Radka Laciho, bylo o cvičení postaráno.

Ester profil obohatila i o fotku z průběhu cvičení. „Ze střechy se dobře pozoruje svět. První dny… & první prkno!“ napsala k fotce, kde je v pozici prkna, tedy ve vzporu na rukou.

V neděli se z dovolené vrátili a určitě nyní budou nabiti energií pracovat na dalších projektech.

V případě Hany Vagnerové je to například třetí řada veleúspěšného seriálu Lajna.

Autor: Naďa Brožová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články