Syn Céline Dion není matce ani trochu podobný. Neuvěříte, jak moc odlišně vedle sebe vypadají

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
celine dion
celine dion

Vymodlený. Tak by se dal jedním slovem popsat syn zpěvačky Céline Dion René-Charles Angélil, který je pojmenovaný po svém otci Reném Angélilovi. Když manžel zpěvačky v roce 2016 zemřel, jako by se Céline zastavilo srdce.

Bylo to láska na první pohled. Když bylo Céline Dion dvanáct let, rozhodla se poslat svou nahrávku Renému Angélilovi. Ten se do medového hlasu dívenky okamžitě zamiloval a rozhodl se, že se stane jejím manažerem. V tu dobu mu bylo třicet osm let. Až později si uvědomil, že ji vlastně miluje. A ona jeho. Věkový rozdíl dvaceti šesti let jim nedělal problém.

Vymodlené děti

Céline Dion se na kariéru soustředila dlouho. Byla úspěšná, protože měla pevnou oporu ve své životní lásce. Jejich pevné manželství od roku 1993, kdy vztah veřejně potvrdili, bylo jedním z nejstabilnějším ve světě šoubyznysu. Svou lásku dávali najevo a dokazovali si ji na každém kroku.

Ke štěstí jim však chyběly děti. Zpěvačce se nedařilo otěhotnět přirozenou cestou, rozhodla se tedy pro umělé oplodnění. Když se 25. ledna 2001 narodil syn René, byl vymodleným dítětem. Nikoho nepřekvapilo, když byl pojmenován po svém otci, kterého Céline tak moc milovala.

Oběť útoku?

Céline se ale z vysněného syna málem nemusela radovat dlouho. Podle zpráv měl být prý jednou z obětí střelby v roce 2001 v Las Vegas. Nicméně zprávy se naštěstí nepotvrdily a chlapec zůstal v bezpečí.

René-Charles oslaví v lednu příštího roku dvacáté narozeniny a po svých slavných rodičích zdědil rozhodně to nejlepší. Přestože byl jeho otec Kanaďan, měl v sobě francouzské rysy, kterými nyní disponuje i jeho nejstarší syn.

Zdroj: Kathy Hutchins / Shutterstock.com

A po své matce zase zdědil hudební talent. Věnuje se totiž zpěvu a fanoušci tak doufají, že by třeba jednou mohli společně nazpívat duet.

Dvojčata neměla jméno

René-Charles naštěstí není jediným dítětem zpěvačky. V roce 2010 k němu přibyla ještě dvojčata Eddie a Nelson. V tu dobu už ale její manžel bojoval s rakovinou krku.

A protože zpěvačka několikrát v minulosti potratila, nechtěla předcházet skutečnost a dvojčata několik dní po narození nazývala písmeny A a B.

Druhé mateřství prožívala ve třiačtyřiceti letech, takže přiznávala, že je to krásné, ale náročné. To, že absolvovala umělé oplodnění, nikdy netajila, a chce tak vyjádřit podporu ostatním ženám, které se k tomu musí uchýlit.

Bez této metody by děti nikdy neměla. Jména dvojčat vybírala až v době, kdy už byla na světě a obě jsou pojmenována po úspěšných mužích. Podle Nelsona Mandely a podle Eddyho Marnaye, skladatele, který byl blízký přítel zpěvačky.

Velký pomocník

Pro zpěvačku nebylo mateřství vůbec jednoduché, ale naštěstí vedle sebe měla syna Reného-Charlese, na kterého pěla samou chválu.

Pomáhal jí se syny, ale hlavně se sám o sebe uměl postarat. Bohužel, její manžel si dvojčata moc neužil. Zemřel v roce 2016 a pro zpěvačku to byla obrovská rána.

V posledních letech života se o něj úpěnlivě starala, což se bohužel podepsalo i na jejím vzhledu.

Kdysi krásná zpěvačka je nyní kost a kůže. Smuteční obřad trval sedm hodin a zpěvačce kondolovaly stovky lidí. Od té doby Céline chřadne a fanoušky děsí, jak vyhuble vypadá.

Tatam je krásná žena, která se neustále usmívala. Teď jí radost přinášejí jen tři její milované děti, které jí jsou velkou oporou.

Autor: Barbora Turková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články