23. ledna 2021 • 17:48

Novinky v Kometě: Němec oficiálně končí, nový kontrakt pro Holíka

Autor: ČTK, pav
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový obránce Ondřej Němec končí v Kometě Brno. Klub se dohodl s šestatřicetiletým mistrem světa z roku 2010 na rozvázání smlouvy. Němec přitom v pátek nastoupil za Kometu proti Spartě při porážce 2:4 a vrátil se do sestavy po třízápasové pauze. Kometa naopak prodloužila kontrakty s útočníky Petrem Holíkem, Filipem Dvořákem a obráncem Michalem Gulašim.



„Dnes po tréninku jsme řešili s Ondrou Němcem možnosti jeho působení v návaznosti na jeho další kariéru. Nakonec jsme se oba shodli na předčasném ukončení smlouvy s tím, že to považujeme za nejférovější řešení pro Kometu,“ řekl klubovému webu majitel a hlavní kouč Komety Libor Zábranský.

Němec přišel do Komety v roce 2016 z KHL z Čerepovce a získal v Brně v letech 2017 a 2018 mistrovské tituly. „Vážím si jeho přístupu a korektnosti. Odvedl u nás spoustu skvělé práce. Za to vše mu patří velký dík. Samozřejmě mu za nás všechny přeji vše nej do další kariéry,“ doplnil Zábranský na adresu Němce, o kterého se v minulých dnech zajímala Sparta.

Další hráče si Kometa pojistila. „Petr Holík podepsal s Kometou smlouvu na další čtyři sezony, Michal Gulaši na další tři a Filip Dvořák na dvě. Už jen formality zbývají k podpisu víceleté smlouvy s Tomášem Šoustalem a Honzou Mlčákem,“ uvedl Zábranský.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
1
Finále
Články odjinud


Články odjinud