Honejsek zůstává. Ve Zlíně má novou smlouvu

Foto: PSG Berani Zlín
ZLÍN - Už už to v prosinci vypadalo, že si lídr kanadského bodování zlínského hokejového klubu Antonín Honejsek najde nové působiště v Pardubicích. Teď je ale všechno jinak, ve svém Zlíně podepsal nový dlouhodobý kontrakt, jehož délku on ani vedení klubu nespecifikují.

Pro těžce zkoušené fandy Zlína určitě potěšující víkendová zpráva.

Honejskovi je devětadvacet, ze Zlína už jednou odešel. Zahrál si ve Finsku, v Hradci Králové i rivalské Kometě. Tentokrát dal najevo, že srdíčko je na zimáku na Březnické ulici ve Zlíně.

„Jsem velmi rád, že jsme se domluvili na novém kontraktu a mohu se podílet na vzestupu hokeje ve městě v co nejbližší době,“ poznamenal prostějovský rodák pro klubový web.

Honejsek zatím v sezóně odehrál 30 zápasů, s šesti góly a 16 asistencemi vévodí klubovým statistikám.

Šikovný, rychlý a technický hokejista má určitě navíc, jeho góly a přihrávky budou hodně důležité, nechce -li zlínský tým zůstat na předposledním místě tabulky a chce -li si zahrát play off, kam tentokrát zamíří hned dvanáct mužstev.

V české extralize odehrál už 482 zápasů. Zkušenost je důležitá, zklidnění a výhled do budoucnosti také. Tenhle Pan hokejista by měl ještě dozrát.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x