Bod asi nenadchl nikoho. Zlín – Baník 1:1

Foto: Fastav Zlín
ZLÍN - Bylo to, jako když si zatopíte v krbu. Nejdříve se dřevo pomalu rozhoří, vytvoří velmi příjemnou atmosféru, pak dokonce žár. Ale když nepřiložíte, tak pomaličku polehoučku polena dohasínají. Zážitek zůstává, ale vyvrcholení nikde.

Zápas 16. kola Fortuna ligy mezi domácími a Ostravany nabíral na tempu poměrně rychle. Zlíňané byli rozhodně lepší, vytvářeli si tlak i příležitosti, ale neujalo se nic. Nadějné byly pozice Poznara, Buchty nebo Jawa.

Gól přišel na druhé straně. Po centru z pravé strany se po míči vrhl domácí Buchta a trefil se ve 24. minutě dokonale. Ovšem do vlastní sítě…

Frustrace ale netrvala dlouho. Nejdříve to vypadalo na penaltu po faulu na Cedidlu, ale VAR vysunul míč jen na hranici pokutového území.

Za chvíli bylo vše jinak. Střet Filla s Fantišem už rozhodčí Machálek i VAR, tedy video asistent rozhodčího, potvrdili coby nedovolený ze strany ostravského obránce a Poznar z penalty vyrovnal.

Ve druhém poločase hra ubrala na kvalitě, hosté pak dobře vystřídali a získávali převahu ve středu pole. Poslední jiskry ještě mohly vzplát v samém závěru. Tříbodovou kolekci ale nejdříve odmítl na ostravské straně Tijani, když nezpracoval míč před Dostálem, a pak na druhém konci hřiště další obránce Vraštil. Poslední zlínskou šanci odhlavičkoval k remíze neboť vedle.

Fastav Zlín – Baník Ostrava 1:1.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x