Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Trendem letošní zimy je rozhodně otužování. Posilovat imunitu ve studené vodě se snaží čím dál víc lidí, známé tváře nevyjímaje. Ani zpěvačka Nelly Řehořová (19) nezůstala s otužováním pozadu.

Není to pro ni novinka nebo móda, bere to jako zdravý životní styl a otužuje se už pár let, nikoliv plaváním ve Vltavě, ale běháním po sněhu v plavkách. V těch nyní předvedla i svou dokonalou figuru a nutno říct, že by s přehledem mohla konkurovat i modelkám. „Letos mi už začíná chybět moře a cestování, tak jsem si udělala zatím takovou atmosféru doma. Dovolenou bych potřebovala jako sůl, nebyla jsem nikde víc než rok, ale nemám na ni pořád čas,“ svěřila Super.cz Nelly.

Ani v době nejrůznějších vládních restrikcí nezahálí. Leden je pro ni zkouškovým obdobím nejen ve škole, ale také v Divadle Broadway, kde začala zkoušet muzikál Láska nebeská. Do toho skládá písničky, chystá se natáčet klip a občas dostane i práci modelky. Není divu při pohledu na její štíhlou figuru v plavkách.

Reklama

Další články

Načítám