Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Diváci pějí ódy na závěrečný díl Boženy: Perfektní herecké výkony, z jejího utrpení mrazí

Jan Hájek si v seriálu Božena zahrál po boku Ani Geislerové.
Zdroj: Česká televize
+ Další 3 fotografie
seriál
Dnes mohli diváci České televize vidět poslední díl seriálu Božena. Od prvního dílu až po ten poslední bylo zajímavé pozorovat reakce diváků. Prvotní nadšení vystřídalo mírné nepochopení, když se v jednom z dílů Bože Němcová pomilovala a byla zachycena v dost ožehavých scénách. Závěr seriálu si ale diváci nemohou vynachválit. Překvapivě se jim nakonec líbila i Aňa Geislerová (44), která nahradila Annu Kameníkovou (26).

Závěrečný díl čtyřdílné série Božena slaví u diváků velkolepý úspěch. První díly sklidil velké ovace a lidé z něj byli nadšení. Nejvíce si pochvalovali v roli Boženy mladičkou herečku Annu Kameníkovou

O to bylo ovšem horší, když Kameníkovou od třetího dílu vystřídala Aňa Geislerová Diváci si zpočátku nemohli na výměnu hereček zvyknout a na sociálních sítích horlivě debatovali o tom, že Aňa začíná být příliš okoukaná.

"Ta Geislerová je prostě strašná. To by nestačilo Kameníkovou udělat trosku starší? Kór, když Němcová zemřela mladá," psali do komentářů. "Tento díl už mě nebavil kvůli změně obsazení. Škoda. První 2 díly jsem hltala," shodovali se diváci.

Překvapivý závěr Boženy a slova chvály

Po počáteční nespokojenosti s výměnou hereček diváci překvapili. Závěrečný díl, který byl plný napětí, smutku a frustrace v lidech vyvolal smíšené emoce. V komentářích se ale většina shoduje na tom, že herecké obsazení bylo výborné a seriál velmi překvapil.

"Výborná série. Mám smíšené pocity. Zjišťuji, jak málo jsem o ní věděla. Z jejího utrpení mne mrazí. Děkuji za silný zážitek," píší fascinovaní diváci. "Dnes jsem plakala. Jak já jí rozumím. Byla nadčasová. Skvělé herecké podání všech. BRAVO," dodávají další.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy