InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jihočeští kriminalisté mají další úspěch. Odhalili cizince, který kradl po celé republice

JIŽNÍ ČECHY - Jihočeští kriminalisté v těchto dnech slaví další úspěch. Podařilo se jim odhalit totožnost pachatele, který minimálně od roku 2013 až dosud páchal na území naší republiky trestnou činnost. Kriminalisté zjistili, že se jedná o šedesátiletého muže, který pochází z jednoho státu bývalé Jugoslávie. V České republice však žije již řadu let. Zahájili proti němu trestní stíhání a to pro spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody. Na svědomí měltrestnou činnost majetkového charakteru.

Například v Českých Budějovicích v roce 2013 vnikl za použití násilí do budovy kanceláří jedné firmy a odnesl si odtud kovový trezor, který na nedaleké louce vypáčil a odcizil z něj více než půl milionu korun. V červnu loňského roku se vloupal do areálu jedné firmy na Jindřichohradecku. Po spuštění zabezpečovací sirény však z místa činu utekl a nic neukradl. Další trestnou činnost majetkového charakteru páchal na Moravě. Celková škoda, kterou svojí dlouholetou trestnou činností napáchal, dosáhla výše minimálně 900 000 korun. Kriminalisté muže zadrželi v těchto dnech v Brně. Je stíhán vazebně. Na případu budou i nadále pracovat, není totiž vyloučeno, že muž má na svědomí i další skutky.

Diskuse k článku - 3 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Jan 

    Reagovat

     

    Pomahači s chráničema, ešťe že je máme,

    Vloženo 25.1.2021 18:39:21

  • Karlík 

    Reagovat

     

    Jůůůůůůů, šikovní fízlové

    Vloženo 25.1.2021 18:07:38

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Jihočeští kriminalisté úspěšně dopadli v Brně zloděje cizí národnosti. Pane jo, ti mají široký okruh působnosti.

    Vloženo 25.1.2021 13:59:25

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace