Blýská se na skvělé plavecké časy. Hlásí se malý Toník Málek

Foto: rodinný archiv
ŽELECHOVICE NAD DŘEVNICÍ - Tak o tomhle krásném kloučkovi můžeme bez uzardění tvrdit, že je křtěný Dřevnicí. Před pár dny se ve zlínské porodnici ohlásil na svět prvorozený syn manželů Málkových, kteří momentálně bydlí v Želechovicích nad Dřevnicí. Maminka Anička a tatínek Daniel jsou šťastni, nejlepší český plavec posledních desetiletí Daniel se má čím chlubit.

„Především veliké díky a obdiv manželce, Anička měla porod hodně náročný, byla statečná a patří ji můj velký dík, stejně jako všem zdravotníkům, kteří byli u toho stejně jako já,“ vypráví pár dní po narození prvního potomka sedmačtyřicetiletý mistr Evropy a účastník tří olympiád.

„Klučina se opravdu má k světu, zase díky hlavně ženě, ta se opravdu moc nevyspí. Já přeci jen více. Je to potřeba, dali jsme se na přestavbu staršího rodinného domu, zatím bydlíme u jejich rodičů,“ popisuje první otcovské dny Daniel.

On sám vyrůstal ve Zlíně jako jediný syn, bude prý rád, pokud malý klouček dostane brášku nebo sestřičku, na což je ale teď ještě čas.

Samozřejmě se sešla početná ekipa gratulantů, mezi nimi i Danův dlouholetý trenér Petr Přikryl.

„Od srdce všem přeji moře zdraví v této zvláštní době. Kdoví, třeba nám vyroste další skvělý plavec, už by to bylo potřeba,“ tvrdí přemnoha úspěchy opředený odborník, který přivedl k velkým úspěchům spoustu dalších vynikajících zlínských plavců ne tak dávné minulosti, mimo jiné ale zdaleka nejen Marcelu Kubalčíkovou či Ivo Bendu.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x