Česká televize uvedla nový podcast Kavky, moderuje ho Světlana Witovská

25. leden 2021

Kavčí hory prezentují nový podcast Kavky jako rozhovorový formát s herci, tvůrci a odborníky o filmové a seriálové tvorbě. Hosty prvního dílu jsou herečka Anna Geislerová a scénáristka Martina Komárková.

Česká televize uvedla v pátek 22. ledna první díl podcastové série Kavky. Posluchači se přímo na webu veřejnoprávního média nebo ve streamingové služby Spotify dozvědí, jak probíhá příprava nových pořadů, případně poznají zákulisí chodu Kavčích hor. „Rozhovorový formát České televize s herci, tvůrci a odborníky je nabitý zajímavostmi o filmové a seriálové tvorbě,“ informovalo veřejnoprávní médium na svých stránkách.

Novým formátem provází moderátorka Světlana Witovská, která se bude střídat se svým kolegou Martinem Rachmannem. Witovská moderovala do loňského roku hlavní zpravodajskou relaci České televize Události a analytické Události, komentáře. Už několik měsíců je tváří Interview ČT24, kde alternuje Zuzana Tvarůžková. Prvními hosty podcastu Kavky jsou herečka Anna Geislerová a scénáristka Martina Komárková.

autor: lukpo
Spustit audio

Související