7 trailerů týdne: Parádní časová smyčka a bitva monster

Trailer na epickou bitvu Godzilly a Konga nebo návrat Supermana na televizní obrazovky. Tohle jsou nejzajímavější upoutávky za poslední týden.

Barb and Star Go to Vista Del Mar

Cenu za nejbizarnější trailer týdne získává… ujetá komedie s Kristen Wiig. Ta a její nejlepší kamarádka se rozhodnou, že zažijí nejdivočejší dobrodružství svých životů. A možná se objeví i Jamie Dornan.

Boogie

Film debutující režiséra Eddieho Huanga nás vezme do Queensu, odkud se talentovaný Číňan pokusí probojovat do slavné NBA. Sportovní drama, ve kterém se střetnou dvě odlišné kultury, může jen překvapit.

Boss Level

Listopadový únik na internet je pomalu zapomenut, a služba Hulu, která v současnosti drží práva k uvedení snímku na své službě, přináší trailer. Frank Grillo se v něm ocitá v originální časové smyčce, ve které se musí probít smrtící armádou vedenou Melem Gibsonem.

Godzilla vs. Kong

Očekávaný střet dvou filmových legend, Godzilly a King Konga se představil asi v tom nejlepším možném světle. Nabušený trailer slibuje uvedení do kin a současně na americké HBO Max.

Riders of Justice

Drsného Madse Mikkelsena není nikdo dost. Nasazený voják Markus se vrací domů ke své dospívající dceři poté, co jeho manželka zemřela při tragické nehodě vlaku. Od režiséra filmu Adamova jablka.

Superman and Lois

Pokud ještě nemáte dost superhrdinů od DC, můžete se začít těšit na Supermanův návrat na The CW. Známá televizní společnost připravuje seriál, ve kterém se jako Muž z oceli představí Tyler Hoechlin, kterého jsme v této roli mohli vidět třeba v televizní Supergirl.

Wrong Turn

Sedmý díl Pachu krve je restartem celé série a pokud samotný film bude zábavný jako nejnovější upoutávka, tak se máme nač těšit. Horor roku asi nečekejme, horší podívaná jako v posledních dvou případech to ale zase být nemůže.

Pokračuj na nejlepší trailery z minulého týdne