Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do Česka přišel kvůli studiu medicíny a už tu zůstal. Ali Amiri se zapsal do povědomí v roce 2005, kdy se stal finalistou SuperStar. Od jeho účasti v soutěži sice uplynulo již 16 let, ale „perský princ“ se zpěvu věnuje stále, a to i přesto, že je dnes především lékař.

„Na SuperStar se nedá zapomenout. Věnuji se pořád hudbě, spíš soukromě než veřejně, teď se nikde nedá vystupovat. Ale je to stále součást mého života. Kdyby se hrálo, tak stále v muzikálech vystupuji,“ svěřil se Super.cz Ali Amiri, který do muzikálů naskočil po svém konci v populární soutěži. Hrál například v představení Mona Lisa a stále vystupuje v oblíbené Angelice v Divadle Broadway.

Práce lékaře je u něho nyní na prvním místě. „Vydal jsem album hned na začátku, ale věnoval jsem se víc medicíně, tak nebyl prostor ani čas,“ svěřil se známý Peršan. „Dělám dermatologii a jako ředitel kliniky mám na starosti její chod a veškerý čas trávím tady,“ prozradil zpívající lékař.

Zajímalo nás i to, zda také uvažuje o vakcíně proti covidu. „Koronavirem jsem si neprošel, bojím se ho čím dál míň a myslím si, že to je teď už začátek konce. Přemýšlím o tom, jestli ano, nebo ne. Když to bude nutné, tak jo, ale zatím si nejsem jistý, že na to půjdu. Ale jako lékař budu muset,“ dodal závěrem rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám