Pokud vám ke štěstí chyběl už jenom trolejbus, kupte si ho
Jeden z nabízených trolejbusů. Foto: archiv odboru dopravy
Teplice

Teplice – Na základě usnesení teplických radních z 22. ledna nabízí Odbor dopravy teplického magistrátu k prodeji čtyři nízkopodlažní trolejbusy typu Škoda 24 Tr Citelis 1A. Dva vozy byly vyrobené v roce 2007 a další dva o rok později.

Jeden z trolejbusů je bez závad, provozuschopný, u dvou je závada, ale jsou pojízdné a jeden z trolejbusů není provozuschopný. Podmínkou k jejich získání je odkoupení všech čtyř vozů.

Zájemci mohou své nabídky posílat na teplický magistrát do čtvrtka 11. února do 9 hodin. Jediným rozhodujícím kritériem pro výběr kupujícího bude výše nabídkové ceny, která musí obsahovat DPH.

Nabízené trolejbusy je možné si prohlédnout v areálu společnosti ARRIVA CITY v ulici Emílie Dvořákové. Na prohlídce je nutné se předem domluvit na telefonních číslech 724 676 003 nebo 724 676 010.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru