Hlavní obsah

Liberecký veletrh Educa bude na netu přístupný do konce února

Foto: Getty Images

Ilustrační snímek.

Reklama

Liberecký veletrh vzdělávání a pracovních příležitost Educa, který se kvůli koronavirovým opatřením přesunul na internet, potrvá do konce února. Původně měl skončit na konci tohoto týdne.

Článek

Prodloužení o měsíc by mělo pomoci dětem z devátých tříd základních škol při výběru střední školy, přihlášky lze podávat do 1. března. Webové stránky veletrhu si za předchozí čtyři měsíce prohlédlo přes 100.000 unikátních návštěvníků. V tiskové zprávě o tom za organizátory veletrhu informoval Lukáš Přinda.

„A z jejich reakcí víme, že oceňují především možnost opakovaně se vracet k publikovaným materiálům, které žáky provázejí výběrem střední školy. I proto jsme se rozhodli, že veletrh ještě prodloužíme až do konce února,“ dodal Přinda. Na webu veletrhu se prezentuje přes 50 středních škol.

Veletrh Educa patří k největším akcím svého druhu v Česku. V předchozích letech se konal v liberecké Home Credit Areně v polovině října a na třídenní akci se obvykle prezentovaly desítky škol a zaměstnavatelů. Loňský 14. ročník se ale nemohl kvůli protikoronavirovým opatřením uskutečnit naživo, organizátoři jej proto přesunuli na internet a výrazně prodloužili dobu, kdy je možné sledovat prezentace jednotlivých škol.

Reklama

Doporučované