Zavřít reklamu

Že jsou produkty z dílny Applu celosvětově milovány není již řadu let žádným tajemstvím. Obliba v nich navíc neustále stoupá, což potvrzují i čerstvá data zveřejněná přímo kalifornským gigantem, dle kterých je v současnosti ve světě zhruba 1,65 miliardy jeho aktivních produktů. Značnou část z nich pak tvoří iPhony. 

S úchvatnými daty se pochlubil Apple včera při oznámení finančních výsledků za uplynulé čtvrtletí ústy Tima Cooka. Ten kromě celkového počtu Apple produktů ve světě prozradil mimo jiné i to, že iPhony tvoří z tohoto počtu více než 1 miliardu produktů, což je naprosto neuvěřitelné číslo. Pokud by vás pak zajímalo, jak rychle se jablečná elektronika ve světě rozšiřuje, například ve stejném období před rokem se Apple pyšnil 1,5 miliardou aktivních zařízení. V roce 2019 zase svět nadchnul zprávou o tom, že registruje zhruba 900 milionů prodaných iPhonů. 

Prodejnímu úspěchu Apple produktů se přitom absolutně nelze divit. V posledních měsících a letech totiž umí kalifornský gigant zaujmout takřka na všech frontách. Ať už se bavíme o iPhonech, Apple Watch, AirPods či Macích, u všech těchto kategorií jsme se dočkali celé řady vylepšení, které je pasovaly s předstihem na prodejní hity. Zda však Apple takto vysoko nastavenou laťku udrží dlouhodobě ukáže až čas. 

Dnes nejčtenější

.