Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zrzka s netypickým vzhledem Barbora Fialová si i během covidového období podmaňuje svět modelingu. Před pandemií koronaviru se stala miláčkem předního módního domu Gucci, který ji obsazoval nejen do všech svých módní přehlídek, ale i do kampaní. Na výstřední vzhled této Češky pak vsadily i další prestižní módní domy jako Vivienne Westwood nebo Marni či světové mutace časopisu Vogue.

Za sebou má i další celosvětovou kampaň, kterou pro přední španělský módní dům odletěla fotit do Barcelony ještě před koronavirovým lockdownem. Na podzim pak odletěla do Řecka a momentálně pracuje v italském Miláně.

"Jsem moc ráda, že jsem vůbec mohla do Milána odletět. Většina castingů tuhle sezónu bude probíhat předvýběrově nebo úplně online. Zmizí tak fronty. Během fashion weeku můžou trvat i několik málo hodin. To vidím jako pozitivní na celé věci. Proto je zrovna teď důležité mít skvělé portfolio, odpadá totiž příležitost k tomu dělat dobrý dojem na klienta osobně. Proto si myslím, že holky se silným portfoliem z Evropy mají letos velikou výhodu oproti novým tvářím,“ řekla Super.cz Barbora.

Barbora pracuje jako modelka teprve dva roky, je objevem modelingové soutěže Pure Model. To odstartovalo její kariéru a od té doby je prakticky stále v zahraničí. Letošní finále ale muselo být jako většina akcí pozastaveno.

"I přes tuto těžkou dobu se stále snažíme vyhledávat nové tváře, a to především skrze sociální sítě. Castingy a vše ostatní pak také probíhají online cestou. Pevně věřím, že v letošním roce budeme schopni vyhlásit nový ročník soutěže, který do modelingového světa přivede další velká jména, jako třeba naši Báru,“ dodal ředitel soutěže Pure Model.

Reklama

Další články

Načítám