Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Kraj stále nemá nového ředitele jihočeských silničářů. Vypíše nové výběrové řízení

Od nového roku je Správa a údržba silnic bez ředitele. Jan Štícha k 31. prosinci rezignoval a kraj chtěl do února vybrat nového kandidáta. Toho ale zatím nemá a bude tak vypisovat nové výběrové řízení.

Jan Štícha skončil ve funkci k 31. prosinci. Důvody svého odchodu nechtěl komentovat. „Prostě tak to je. Požádal jsem o uvolnění z funkce ke konci roku," řekl před časem. Ve funkci ho zatím zastává náměstek Jan Vykouk. 

Nového ředitele chtěj Jihočeský kraj vybrat do února. Z přihlášených uchazečů ale nevybrala žádného, který by byl podle výběrové komise vhodný. Na výběr bylo ze čtyř kandidátů, kteří postoupili z prvního kola výběrového řízení.

„Výběrová komise proto navrhla radě kraje vypsání nového výběrového řízení. A to ve stejném rozsahu a za stejných podmínek,“ uvedl náměstek hejtmana Antonín Krák podle něhož by měl mít budoucí ředitel vysokoškolské vzdělání, praxi v oboru, zkušenosti s vedením a motivací týmu či znalost odpovídajících právních předpisů. Samozřejmostí je trestní a občanská bezúhonnost.

Ohodnoť článek

Foto Archiv SÚS JČK

Štítky Správa a údržba silnic, ředitel, Jan Štícha, rezignace, výběrové řízení, Antonín Krák, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kraj stále nemá nového ředitele jihočeských silničářů. Vypíše nové výběrové řízení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.