bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Dva zápasy Vegas se San Jose se odkládají. Sharks se konečně vrátí domů

30. ledna 2021, 15:30

Matěj Hodoval

Letošní specifická sezona National Hockey League se bohužel neobejde bez několika odložených zápasů, k nimž se nyní přidávají i dva plánované mezi Vegas Golden Knights a San Jose Sharks.

Za odložením pochopitelně znovu stojí Covid-19. S podobným scénářem mužstva do sezony vstupovala, zámořská soutěž klade na bezpečnost v tomto období obrovský důraz, proto je třeba počítat s tím, že toto není poslední případ, kdy se termíny duelů mění.

A koronavirus potkal také Rytíře z města hazardu. Do covidového protokolu byli zapsáni hned čtyři členové klubu – tři trenéři a obránce Alex Pietrangelo. Kvůli tomu neodehrála ani odveta se St. Louis.

Poslední utkání Vegas dokonce řídil na střídačce generální manažer Kelly McCrimmon, jemuž asistoval trenérský štáb, který má za normálních okolností na starost farmu v AHL.

Fanoušci Golden Knights a Sharks si musí na vzájemné střetnutí počkat. Souboje mezi těmito dvěma celky bývají vždy mimořádně vypjaté a vyhecované, na atmosféře přidává také rivalita mezi jednotlivými hráči, kterou mezi sebou bezesporu pociťují Evander Kane a Ryan Reaves.

Žraloci se ale mohou těšit i z lepších zpráv.

Sharks hráli všechna dosavadní utkání na ledě mimo San Jose a v roli hostujícího mužstva. Dočasným domovem jim byla během předsezónního kempu Gila River Arena v Arizoně, kde nastoupili také ke dvěma úvodním zápasům proti Coyotes.

Důvodem byla omezení v kalifornském okrese Santa Clara County, kde mají Žraloci své sídlo.

První utkání po návratu do SAP Center odehrají svěřenci Boba Boughnera 14. února proti Kačerům z Anaheimu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.