Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2021, 0:06
Čas čítania 4:31
Ondřej Jarůšek

Oktagon MMA má nového šampióna! Prvá veľkolepá akcia roku bola plná tvrdých zápasov

ŠPORT MMA OKTAGON MMA
Uložiť Uložené

Oktagon 21 ponúkol množstvo skvelých zápasov. SLEDOVALI ICH KOLEGOVIA Z ČESKEJ REDAKCIE REFRESHERU.

Novou turnajovou sezónu odstartovala domácí organizace Oktagon MMA další velkolepou akcí. Brněnská Zoner Boby Hall se v sobotu stala dějištěm turnaje Oktagon 21 a na fanoušky smíšených bojových umění čekala nabitá karta čítající celkem 12 zápasů. Představila se nám řada zkušených bojovníků, vycházející talenti a hned několik zvučných jmen. Poznali jsme také jméno nového šampiona. Pojď se s námi podívat, jak celý turnaj probíhal. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Prvním zápasem roku 2021 se stala bitva Igora Lukačoviče s Michalem Konrádem, který do boje nastupoval se smolnou šňůrou několika porážek v řadě. Tu se mu však konečně podařilo prolomit a po suverénním výkonu Konrád dokázal soupeře ukončit v prvním kole na submisi (rear-naked choke).

V krátkém pozápasovém rozhovoru Konrád uvedl, že by v případě další prohry zřejmě ukončil kariéru. Teď ale pro něj prý začíná nová éra.

Druhý zápas večera patřil dvojici slovenských bojovníků Branislavu Zuzákovi a Michalu Glosovi. Po prvotní přestřelce Zuzák přenesl souboj na zem, kde se boj držel po zbytek celého kola. To si Zuzák poměrně jednoznačně přispal na svou stranu, stejně jako kolo druhé.

Jedinou nadějí Glose na výhru v tu chvíli bylo už jen předčasné ukončení, Zuzák však i nadále pokračoval v dominantním výkonu a po třech kolech se mohl radovat ze zasloužené výhry na body.

Vycházející hvězda jménem Tereza Bledá je rozjetá jako tank a skvělou formu znovu potvrdila i v sobotu proti polské soupeřce Juditě Rymarzak. Polka nedokázala Bledé odolávat ani 90 sekund a vítězka projektu Oktagon Underground si připsala krásnou výhru na submisi (rear-naked choke). Pro mladičkou Bledou se jedná už o druhou výhru mezi profesionály.

Späť
Zdieľať
Diskusia