Hlavní obsah

Rozkopat sněhuláka se popeláři vymstilo

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hereford

Když popeláři odváželi 26. ledna smetí z anglického Herefordu, jeden z nich rozkopal na ulici sněhuláka. Tříletý chlapec, který ho tam postavil, to viděl a skončil se slzami v očích. Po medializaci případu byl mladík, jehož přítelkyně je těhotná, propuštěn. Lidé však začali podepisovat petici, aby dostal svou práci zpět, píše server The Mirror.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Bezpečnostní kamera zachytila, jak popelář rozkopal sněhulákaVideo: AP

 
Článek

Tříletý Joseph Taylor postavil téměř dvoumetrového sněhuláka před domem teprve před dvěma dny spolu s kamarády a o tři roky starší sestrou Amelií. Jeho destrukce, které byl přímým svědkem, ho podle jeho matky úplně zdrtila.

„Joseph se vždycky rád kouká z okna na popeláře a mává jim. V úterý ke mně ale přiběhl v slzách a vzlykal, že mu popelář zničil sněhuláka. A začal předvádět kopy,“ popsala Josephova matka Sophie. S manželem tedy kontaktovala místní úřad.

„Pachatelem“ je 19letý nastávající otec Callum Woodhouse. Ten se hájí tím, že by sněhulák stejně roztál, a tudíž nevidí důvod se omlouvat. „Stál mi v cestě. Rozhodl jsem se do něj kopnout, protože jsem si nemyslel, že by to mohlo ranit něčí city. Sněhuláci city nemají,“ uvedl.

Medvěd se projel na popelářském voze

Koktejl

Na mladíkovu obranu vznikla petice, aby ho zaměstnavatel přijal zpět. Podepsalo ji už kolem 500 lidí. Mimo jiné se v ní upozorňuje na to, že Woodhouse zodpovědně odvážel odpadky v průběhu celé pandemie, přičemž riskoval své vlastní zdraví.

Reklama

Výběr článků

Načítám