Hlavní obsah

Dildo v knihovně se stalo nečekanou hvězdou živého vysílání BBC

Rozhovory vysíláné v přímém přenosu už v historii přinesly řadu kuriozních situací. K jedné takové došlo nyní i na stanici BBC Wales, která odvysílala video rozhovor s jistou Yvette Amosovou. Pozorní diváci si okamžitě všimli nechtěné dekorace v pozadí.

Foto: Profimedia.cz

Rozhovor měl nečekanou hvězdu.

Článek

Úternímu video rozhovoru na stanici BBC Wales by se zřejmě nedostalo zvláštní pozornosti, kdyby na pozadí po celou dobu nebyla k vidění sexuální pomůcka, která diváky velmi zaujala.

Amosová hovořila o současné situaci, popisovala pocity obyvatel během lockdownu, který má neblahý vliv na psychickou stránku nejen britských žen. Ačkoliv je takové téma vážným problémem, tentokrát se reakce zabývají spíš dildem v knihovně, které rozhovor neočekávaně proslavilo.

Ti nejbystřejší diváci okamžitě situaci zvěčnili a fotografie zanedlouho začaly plnit sociální sítě. „Moc hezký rozhovor, akorát by asi bylo dobré ještě uklidit v knihovně,” zněla jedna z reakcí.

„V poslední době jsem se stala přímo závislá na prohlížení domácností cizích lidí, když se moje děti účastní videohovorů,” přiznala dokonce další z divaček. Jak s nadsázkou dodal britský server Mirror, nechtěný host v rozhovoru byl možná důvodem, proč měla žena i přes nástrahy lockdownu na tváři široký úsměv.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám