Hlavní obsah

Kvůli náhodné známosti na jednu noc prožil muž devět měsíců pekla

Naprostá noční můra. Tak popsal svoje pocity Jamie Aitken ze Skotska, který prožil jednu vášnivou noc s 36letou Jaclyn McGowanovou. Ta muži následně lhala o těhotenství, chtěla po něm peníze a snažila se proti němu poštvat vlastní rodinu. Celý případ nakonec skončil u soudu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Aitken a McGowanová se poznali v létě roku 2019 na cizí svatbě a ještě ten večer skončili společně na hotelovém pokoji. Po jedné vášnivé noci ale rozjela žena kolotoč lží. Vymyslela si těhotenství, které dokazovala snímky z ultrazvuku, a i přímo ona sama se fotila se zvětšeným břichem. Jak se ale ukázalo, snímky ve skutečnosti patřily její sestře, která tou dobou těhotná skutečně byla, a těhotenské břicho bylo umělé.

„Potkali jsme se jen jednou, navíc si na to setkání zase tolik nevzpomínám. O pár týdnů později mě kontaktovala a řekla mi, že je těhotná. Žil jsem v tom, že budu otec,“ uvedl podvedený Skot, kterému žena dělala ze života peklo.

Kromě údajného otce kontaktovala Skotka také Aitkenovu matku a bratra. Oznámila, že dítě se narodí na konci března roku 2020 a bude se jmenovat Noah. Oháněla se přitom snímky z ultrazvuku a pořídila si falešné těhotenské břicho. Mezitím svoji oběť bombardovala zprávami a požadovala rovněž 300 liber (9000 korun) na zaplacení dětské postýlky, informoval Daily Mail.

Románek vdané britské učitelky s nezletilým žákem skončil sexem na poli

Evropa

„Snažila se proti mně poštvat moji vlastní rodinu, objevila se dokonce u bratra v práci. To bylo v době, kdy byla údajně v sedmém měsíci těhotenství a měla na sobě falešné břicho,“ uvedl Aitken, který se rozhodl na jaře loňského roku kontaktovat policii.

„Chtěl bych před ní hlavně varovat okolí. Potřebuje odbornou pomoc,“ domnívá se Aitken, kterému celá záležitost značně komplikovala život.

Sama žena, která se snažila tvrdit, že potratila, se pod tíhou důkazů k vymyšlení celé historky přiznala, její právní zástupce konstatoval, že jeho klientka trpí řadou problémů. Soud ve skotském Perthu v pátek o výši ani formě trestu zatím nerozhodl.

Reklama

Výběr článků

Načítám