Krimiseriál Hlava Medúzy: Sedláčková rozplakala Dvořáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krimiseriál Hlava Medúzy: Sedláčková rozplakala Dvořáka!

Brněnská mordparta v celé své sestavě.
Brněnská mordparta v celé své sestavě. (Foto ČT, Stanislav Honzík)

V Hlavě Medúzy tekly opravdové slzy! Ve čtvrtém díle seriálu si zahrála Jitka Sedláčková (59), pro kterou bylo natáčení velmi náročné a ve výslechové místnosti rozplakala i takového tvrďáka, jakým je Jiří Dvořák (53) alias policista David.

Netypickou roli vražedkyně přiřkl Jitce scénář. „Bylo to náročný, když mi řekli, že v roli musím zabít maminku. Já tu svoji nadevše milovala,“ prozradila deníku Aha! herečka. Nejhorší pro ni bylo natáčení ve výslechové místnosti, které probíhalo v první vlně koronaviru, což jí na klidu moc nepřidalo. „Jsem zvyklá se hodně soustředit a před natáčením jsem si zalezla a štosovala si v sobě pocity,“ popsala Jitka.

„Pamatuji si, že jsem se kdysi ptala Borisa Rösnera, jak je možné, že takto hraje, a on mi odpověděl, že to je život, že hraje po smrti maminky. V tu dobu jsem to vůbec nechápala,“ přiznala herečka. „Když jsem dotočila tenhle výslech, tak mě Jirka Dvořák objal a měl slzy na krajíčku,“ vysvětlila s tím, že do role dala opravdu vše.

Ředitel ČT Dvořák na pohřbu Františka Filipa (†90): Televize režiséra zaměstnávala 51 let!

Video se připravuje ...

Čtvrtý týden na vrcholu

Počtvrté se stala pondělní epizoda nejsledovanějším pořadem vysílaným po 20. hodině. Hlavu Medúzy zhlédlo celkem 1,47 mil. diváků, což je nepatrně více než díl předchozí. Prim ovšem drží první díl, na který se podívalo 1,68 mil. diváků.

Dvořák vyhrál StarDance: Co řekl svým kritikům a slovům o podfuku?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.