Bleskovky: Čeká nás nášup trailerů od Marvelu

Bleskovky: Čeká nás nášup trailerů od Marvelu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Trailer na svou novinku předvede také M. Night Shyamalan. Nový Halloween je údajně mistrovský

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Detektivka s parádním obsazením

Chystaná detektivka režiséra Toma George zatím nemá název, ale má parádní obsazení: Sam Rockwell, Saoirse Ronan, David Oyelowo, Ruth Wilson, Adam Brody. Natáčení má začít co nevidět, tak snad se co nejdřív dozvíme cokoliv bližšího. (Zdroj: Deadline)

Peter Dinklage si až podezřele snadno splní sen

Peter Dinklage, alias Tyrion ze Hry o trůny, si zahraje ve snímku American Dreamer. Ten vychází ze skutečných událostí. Pojednává o Philu Loderovi, druhořadém profesorovi ekonomie z Harvardu, který marně sní o tom, že by jednou mohl vlastnit dům. Jednoho dne profesorovi umírající vdova nabídne za pakatel rozlehlé panství. Phil ale rychle zjišťuje, že tahle nabídka je příliš dobrá na to, aby v ní nebyl nějaký zásadní háček. Vdovu hraje Shirley MacLaine, scénář napsal Theodore Melfi, režíruje Paul Dektor. První klapka má padnout v březnu. (Zdroj: Deadline)

Wicked do kin

Populární muzikál Wicked (Čarodějka) se po letech pokusů o zfilmování snad konečně svého uvedení kin dočká. Adaptaci připravuje Jon M. Chu, který by měl letos uvést do kin muzikál Život v Heights připravený ve spolupráci s Linem Manuelem-Mirandou. Divadelní muzikál je celosvětovým hitem už od roku 2003. Příběh pojednává o osudech čarodějnic z proslulého Čaroděje ze země Oz. Muzikál se hrál celosvětově ve více než stovce různých měst, v řadě různých jazyků a teď se tedy definitivně dočká filmového zpracování. (Zdroj: Deadline)

Nový Halloween je podle otce zakladatele TOP

Podle Johna Carpentera je očekávaný horor Halloween Kills ultimátní slasher. Dle mistra žánru už není nic víc, než je právě tenhle snímek. Filmaři pravděpodobně doufají, že v chystané trojce se jim dvojku přeci jen překonat povede, ale i tak je musí slova „otce zakladatele“ těšit. Carpenter před lety natočil prapůvodní Halloween, který pomáhal ustanovit subžánr slasherů (vyvražďovaček) a na který teď jeho mladší následovníci v nové trilogii navazují. O Halloween Kills Carpenter dále prozradil, že mu připomíná současnou situaci v Americe, kdy je společnost jednoduše naštvaná. Snímek prý pojednává o davu a o tom, co se stane, když trauma zasáhne celou komunitu. Snímek se prý zaměřuje na celou naštvanou skupinu lidí, kterou sledujeme napříč příběhem. Nakonec Carpenter film označil jako „mistrovské dílo“. (Zdroj: EW)

Super Bowl opět nadělí trailery

Porce trailerů očekávaných pecek se blíží. V neděli proběhne Super Bowl, obří sportovní událost, během které chce inzerovat většina větších firem. Obvykle se zapojuje i značná část Hollywoodu. Letos předpokládáme, že nabídka bude slabší, vzhledem k tomu, že jsou kina zavřená, ale i tak se máme na co těšit. Spekuluje se o spotu pro Amazon Prime, to by nejspíš byla ukázka z Coming 2 America. Pak se předpokládá, že si premiéru odbyde ukázka na Old, novinku od M. Night Shyamalana. A co je pro fanoušky asi nejzajímavější, 2-4 spoty si zakoupil Disney. Očekává se, že bychom mohli dostat ukázky pro chystané minisérie The Falcon and The Winter Soldier a Loki, možná pro filmy Black Widow a Raya a drak. A to vůbec není špatná nabídka! (Zdroj: Deadline)

Zdroje: EW, Deadline I, II, III, IV

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest